Leyla Gülüşken kimdir?

Leyla Gülüşken kimdir? Emrullah Gülüşken kimdir? sorularının yanıtı gündemde merakla araştırılıyor. Fahrettin Koca, sosyal medyadan sesini duyuran İsveç'teki Leyla'ya müjde verdi. İsveç'te yaşayan Leyla, covid-19 teşhisli babası için hastanelerin hiçbir şey yapmadığını bir video aracılığı ile aktarmıştı.

Leyla Gülüşken kimdir? sorusunun yanıtı gündemde merakla araştırılıyor. İsveç'te yaşayan Leyla, covid-19 teşhisli babası için hastanelerin hiçbir şey yapmadığını ve yardım istediğini bir video aracılığı ile duyurdu. Bakan Koca "Sevgili Leyla, sesini duyduk." diyerek ambulans uçağın sabah saat 06:00'da hareket ettiğinin müjdesini vermişti. 

SAĞLIK BAKANI KOCA AÇIKLAMASI

Bakan Koca sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Leyla'ya seslendi: "Bir kız evlat, COVID-19 hastası babası için hiçbirimizin unutamayacağı bir şey yaptı. Ülkemiz harekete geçti. Ambulans uçağımız sabah İsveç’ten hastamızı aldı. Birazdan Ankara’da olacak. (Sevgili Leyla, biz 25 bin hastamızı iyileştirdik. İnşallah Emrullah Bey de iyileşecek.)"

UÇAK ANKARA'YA İNDİ

İsveç’te, Covid-19 testi pozitif çıktığı halde tedavi edilmeyerek, evine gönderilen Emrullah Gülüşken ve üç çocuğunu taşıyan uçak, Ankara Esenboğa Havalimanı’na saat 13.40’ta indi.

Sağlık görevlileri tarafından bulunduğu basınçlı sedyeyle uçaktan alınan 47 yaşındaki Gülüşken, ambulansa taşındı.

Kapl hastası Gülüşken ve çocukları daha sonra Ankara Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Emrullah Gülüşken, burada tedaviye alınırken, çocuklarının da 14 gün karantinada tutulacağı öğrenildi.

LEYLA GÜLÜŞKEN KİMDİR?

İsveç'in Malmö kentinde, yeni tip Corona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyerek eve gönderilen 47 yaşındaki Emrullah Gülüşken'in kızı Leyla Gülüşken, sosyal medyadan yardım çağrısı yayınladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu çağrıya yanıt verdi. Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, sosyal medyadan babası için yardım çağrısında bulunan Leyla Gülüşken'e müjdeli haberi verdi.

Leyla'nın kız kardeşi Samira Gülüşken ise, sosyal medyadan paylaştığı "Ailemle birlikte İsveç'te yaşıyoruz. Babam 11 gün önce ateşi yükselip nefes darlığı yaşamaya başladı, endişe edip hastaneyi aradık ama maalesef gelmediler ve bizleri geçiştirdiler. Her gün defalarca aradık ama bize dönüş sağlamadılar." mesajıyla yardım istedi.

Leyla Gülüşken de kayda aldığı bir video ile yardım çağrısında bulunurken, paylaştığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.