Evlilik teklifi öldürüyordu! ''Evet'' dedi, uçak çakıldı

Kaza kırıma uğrayan eğitim uçağının, evlilik teklifi organizasyonu için havalandığı ortaya çıktı. Uçakta olan Şeyda Doğan'a, pistteki nişanlısının telsizle evlilik teklifi yaptığı, ‘evet' yanıtının ardından kazanın yaşandığı anlar kameraya yansıdı.

SONER KAN

Adana Yüreğir'de özel bir havacılık okulunun pistinden havalanan, TC-UOI tescilli 'Ultra Light' tipi eğitim uçağı, önceki gün uçuş esnasında kaza kırıma uğrayarak yere çakıldı. Uçakta bulunan pilot Burak Yürekli (39) ile yanında yolcu konumunda olan Şeyda Doğan (30) yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Uçağın, Şeyda Doğan ile sevgilisinin evlilik teklifi organizasyonu için havalandığı ortaya çıktı. Doğan, Burak Yürekli'nin kullandığı uçaktayken, pistte olan sevgilisinin de elindeki telsizle ona evlilik teklifi bulunduğu görüntülerde; genç kızın 'Evet' yanıtını verdikten sonra kontrolden çıkan uçak yere çakıldı.

Tedavileri süren Doğan ve Yürekli'nin sağlık durumunun da iyiye gittiği öğrenildi.

Burak Yürekli

Kazanın ardından çıkan görüntülerde, nişanlının uçaktaki Şeyda Doğan'a evlilik teklifinde bulunduğu anlar yer aldı.