Evlilik teklifi 2 ölümle bitti! Ağabeyini ve kuzenini kaybetti

Ahmet Özkarslı, evlenme teklifini üniversiteye gitmek istediği için reddeden Şerife İçöz'ün ağabeyi Mustafa'yı çıkan tartışmada katletti. İçöz'ün cenazesinde kalp krizi geçiren kuzeni Meryem Taylan da yaşamını yitirdi.

DHA

Çorum'un Sungurlu İlçesi'ne bağlı Kavşut Köyü'nde bakkal işleten Ahmet Özkarslı (25), Şerife İçöz'ü (18) ailesinden istedi. Şerife İçöz, üniversitede okumak istediğini belirterek evlenmek istemediğini söyledi. Bu nedenle Özkarslı Ailesi ile İçöz Ailesi arasında husumet oluştu. Ahmet Özkarslı, bakkaldan İçöz ailesi fertlerinin alışveriş yapmasına izin vermedi. Bu nedenle taraflar arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı.

TARTIŞMADA SİLAHINA SARILDI

18 Ekim'de Şerife İçöz'ün ağabeyi Mustafa İçöz (21) ile Ahmet Özkarslı ve babası Mehmet Özkarslı arasında köy meydanında tartışma çıktı. Ahmet Özkarslı, tabancayı çıkarıp Mustafa'ya ateş etti. Ağır yaralanan genç, ambulansla hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi. Baba ve oğlu jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ahmet Özkarslı tutuklanırken, babası ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

CENAZEDE HAYATINI KAYBETTİ

Mustafa İçöz'ün cenazesinde, halasının kızı Meryem Taylan kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Meryem Taylan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Taylan'ın cenazesi de bir gün sonra toprağa verildi.

Eğitimi için evlilik teklifini reddeden Şerife İçöz, iki acı birden yaşadı.

Meryem'in kalbi, Mustafa İçöz'ün cenazesinde durdu.