Evlat nöbetinde 700. günde çifte kavuşma

Evlat nöbetinde 700. gün! ''Anneler gibi cesur olun, devletinize sığının'' Evlat nöbeti 700. günü geride bıraktı, iki aile daha sevindi. Terör örgütü PKK'ya bir yıl önce katılan D.A. ile 8 yıl önce katılan A.A., teslim olduktan sonra aileleriyle buluştu

Terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan kardeşine kavuşan Hayriye Akyüz, HDP önünde eylem yapan Diyarbakır annelerine evlat nöbetinin 700'üncü gününde destek ziyaretinde bulundu. Akyüz, "Anneler kendine güvensin, korkmasın. 700 gün dolmadan kardeşime kavuştum. İnşallah tüm anne ve babalar da evlatlarına kavuşur" diye konuştu.

2 AİLE DAHA VUSLATA ERDİ

Mardin'de Emniyet Müdürlüğü'nün ikna çalışması sonucu terör örgütü PKK'dan kaçan 2 kadın terörist Habur Kara Hudut Kapısı'nda teslim oldu. "Silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan kaydı bulunan 2 terörist aileleriyle buluşturuldu.

TEMMUZDA 137 TERÖRİSTE İMHA

Terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik, temmuzda yurt içi ve dışında düzenlenen operasyonlarda 139 terörist etkisiz hale getirildi. İkna yoluyla güvenlik güçlerine teslim olan PKK'lı terörist sayısı ise 28 Temmuz itibariyle 114'e yükseldi.