Eve yürüyerek gitmemek için motosiklet çalmış

Adana Çukurova'da, Turgut Özal Bulvarı'nda arkadaşıyla birlikte gezen Okan Kurtoğlu, eve dönüşte paraları olmayıp, 28 kilometrelik yolu da yürümek de istemeyince hırsızlık yapmaya karar verdi.

SONER KAN

Çalınan motosiklet Doğankent'te bir arazide terk edilmiş bulundu. Adliyeye sevk edilen Kurtoğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana Çukurova'da, Turgut Özal Bulvarı'nda arkadaşıyla birlikte gezen Okan Kurtoğlu, eve dönüşte paraları olmayıp, 28 kilometrelik yolu da yürümek de istemeyince hırsızlık yapmaya karar verdi. İkili bir apartmanın otoparkında bulunan motosikleti çaldı. O anlar güvenlik kamerasına da yansıdı. Şüpheliler, daha sonra motosikleti çalıştırıp, olay yerinden uzaklaştı. Motosikletinin çalındığını fark eden Ahmet A., soluğu emniyette aldı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Polis ekipleri, zanlının Okan Kurtoğlu olduğunu belirledi. Zanlı, evine düzenlenen baskınla yakalandı. Sorgusunda suç ortağının ismini vermeyen Kurtoğlu, "Arkadaşımla birlikte geziyorduk. Bana; 'Eve kadar yürümeyelim. Motosikleti çalalım' dedi" itirafında bulundu.