Estetik skandalında göğsünü kaybetti

Almanya'da yaşayan Tülay Ö. (45) meme dikleştirme ve karın bölgesi ameliyatı yaptırmak için Türkiye'ye geldi.

Akşam-Neslihan KESKİN

Almanya'da yaşayan Tülay Ö. (45) meme dikleştirme ve karın bölgesi ameliyatı yaptırmak için Türkiye'ye geldi. İddiaya göre Gaziosmanpaşa'da özel bir hastanede gerçekleşen estetik operasyonda Tülay Ö.'ye meme dikleştirme yerine meme küçültme ameliyatı yapıldı.

İKİ GÜN UYANAMADI

Karın bölgesi ameliyatında ise yapılan dikiş eğri olduğundan Tülay Ö.'nün karnı düz olmadı. Operasyon öncesinde gerekli araştırma ve kontrolleri yapılmayan Tülay Ö.'nün, yanlış anestezi sebebiyle de iki gün uyanamadığı iddia edildi. Hatalı operasyon sonra önce meme ucu çürüyüp düşen talihsiz kadın, oluşan enfeksiyon sonucu memesini kaybetti.

AYNAYA BAKAMIYOR

Yanlış tedavi uygulandığını belirten Tülay Ö., hastane yönetimi ile ameliyatı yapan doktordan şikayetçi olup 3 milyon 3 bin liralık tazminat talep etti. Acılan davada, aynaya bakamaz hale geldiğini belirten Tülay Ö., "Tedavim devam etmekte. Ciddi tedavi giderleri ödemek zorunda kaldım. Tedaviler için halen yeni ödemeler yapmak zorundayım Maddi ve manevi mağduriyetimin giderilmesini istiyorum" dedi.