Eskiden terörle mücadeleye destek verirlerdi: CHP'de savrulma var

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik yaptığı açıklamalarda CHP'nin tezkereye ''hayır'' oyu vermesine ilişkin, ''CHP'deki arkadaşlarımız; çok güçlü konuşmalar, dikkate alınması gereken analizler ortaya koyarlardı ve bu terörle mücadeleye destek verirlerdi. CHP, artık bu pozitif duruşu terk etmiş görünüyor.'' dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çelik'in açıklamalarından satır başları:

TEZKERE

"Tezkerelerle birlikte yapılan operasyonlar söz konusu olmasaydı, Suriye ve Irak sınırlarımızın ötesinde terör devletçikleri oluşmuş olacaktı. PKK-PYD Türkiye'ye neden saldırsın diyenler, tezkereye hayır demiştir. Türkiye'nin terörle mücadelesini savaş olarak nitelen partiyle CHP aynı çizgiye gelmiştir."

"CHP'deki arkadaşlarımız; çok güçlü konuşmalar, dikkate alınması gereken analizler ortaya koyarlardı ve bu terörle mücadeleye destek verirlerdi. CHP, artık bu pozitif duruşu terk etmiş görünüyor."

10 BÜYÜKELÇİ MESELESİ

"10 büyükelçi olayında, yapılan iş ne diplomatların saygınlığına ne de diplomatik misyona uygun bir iştir. Büyükelçilerin müdahalesine bile ses çıkarmayanların, iç siyasette hükümetimize dönük eleştirilerine karşı bu durumu not ettiğimizi söylemek istiyorum."