Eski eşten ölüm nöbeti! 3 çocuğunu annesiz bıraktı

Esma Kalanderli, 2 yıldır peşini bırakmayan eski eşi Murat U. tarafından sokakta katledildi. Cezaevinden çıkan caninin, kadının evi önünde pusuya yattığı öğrenildi.

AA-İHA

Akşam

Şanlıurfa Siverek'te Esma Kalanderli (32), eski eşi Murat U. tarafından katledildi. İddiaya göre 3 çocukları olan çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 yıl önce boşandı. Murat U. eşinin peşini bırakmadı; barışıp yeniden aynı evde yaşamak için tehdit etti. Kalanderli'nin defalarca polise şikayette bulunduğu; gözaltına alınan zanlının her defasında serbest bırakıldığı öne sürüldü.

FIRINDAKİ POLİS YAKALADI

Hakkında uzaklaştırma kararı da olan adamdan kurtulamayan kadın, babasının evine sığındı. Murat U. uyuşturucu suçundan tutuklanınca rahat nefes alan kadın, kendi evine döndü. Ancak takıntılı zorba kısa süre önce cezaevinden çıktı; yine eşinin peşine düştü. Genç kadın dün sabah markete gitmek için evden çıktı. 100 metre ileride pusuda bekleye cani, silahını çekip esli eşine kurşun yağdırdı. Kaçan zanlı, fırından ekmek almak için bekleyen bir polis tarafından yakalandı. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan kadın ise kurtarılamadı.

Esma Kalanderli'nin ölüm korkusu nedeniyle zorunlu olmadıkça dışarı çıkmadığı ve çok uzak mesafelere gitmediği öğrenildi.

KARISINI VE ÜVEY OĞLUNU BALKONDA KATLETTİ

Denizli Tavas'ta eşiyle tartışan Ümit Mutlu A. (26) dehşet saçtı. Tartışma sırasında Ümit Mutlu A. mutfaktan eline bıçak alırken; eşi Büşra A. (24) ile kadının önceki evliliğinden olan oğlu H.G. (4) balkona kaçtı. Anne ile oğlunun peşinden balkona giden cani, ikisini de defalarca bıçakladı. Komşuların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kanlar içindeki genç kadınla oğlunun hayatını kaybettiği belirlendi. Katil zanlısı ise polislerce gözaltına alındı. Ailenin 6 Şubat'taki depremlerin ardından Kahramanmaraş'tan Denizli'ye geldiği ve Tavas'a yerleştiği öğrenildi.