Eski CHP'li vekil ateş püskürdü: Kılıçdaroğlu ve ekibi istifa etmelidir

CHP eski Milletvekili Yıldıray Sapan, 14 Mayıs'ın kaybedeninin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu belirterek, ekibi ile birlikte derhal istifa etmesi gerektiğini ifade etti.

CHP eski Milletvekili Yıldıray Sapan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP tabanı ve vatandaş gözünde itibar ve güven kaybına uğradığını söyledi.

Sabah'ta yer alan habere göre Sapan, bu noktada en çok üzüldüğü noktanın yıllarını CHP'ye vermiş emekçiler olduğunu da söyledi. CHP'li emekçilerin emeklerinin boşa gittiğini de belirten Sapan, "Ne yazık ki verilen emekler yerini bulmamış, ideolojik anlamda taban tabana zıt partilere gurup kurma olanağı verilmiş, CHP'nin bir önceki milletvekili sayısına ulaşması bile bu sakat düşünce nedeniyle engellenmiştir. Meclis açıldığında ittifak yapılan bu partilerin, yeni CHP'yi en çok üzen parti olacaklarını görmek için kahin olmaya gerek yok" diye konuştu.

"KEMAL KILIÇDAROĞLU VE EKİBİ İSTİFA ETMELİDİR"

CHP eski Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibini istifa etmesi gerektiğini kaydetti. Sapan eleştiri sözlerine şöyle devam etti:

"Türk siyasi tarihi bir kez daha görmüştür ki, PKK'lı ile PKK'lı, siyasal İslamcı ile siyasal islamcı olunarak vatandaşın gönlüne girilemez. Vatandaşın gönlüne girmek sadece ve yalnız güvenilir ve saygın olmaktan geçer. Maalesef bu nitelikler Kemal Kılıçdaroğlu'nun eksik olduğu görülmüştür. Dolayısıyla CHP'yi ideolojik çizgisinden uzaklaştırıp siyasi ve ideolojik anlamda bir ucubeye döndüren Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi istifa etmelidir. Tarih, gözden ve gönülden düşen Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibini mutlaka yargılayacaktır"

CHP ve Kılıçdaroğlu'na yüklendi: Böyle bir aymazlık olabilir mi?

Sıfıra sıfır elde var sıfır... CHP'den vekillerin yüzde 25'i buhar oldu

İngilizler yenilgiyi hazmedemedi! Kılıçdaroğlu'na böyle akıl verdiler

Kılıçdaroğlu yenilgiyi bir türlü kabullenemedi! Hep aynı nakarat

Batı medyası da Kılıçdaroğlu'ndan umudunu kesti: Erdoğan gol attı