Eşini öldüren Emel: Yardım istemeyeyim diye telefonumu aldı

Aydın'da önceki akşam eşi Doğukan Bağ'ı kalbinden bıçaklayarak öldüren Emel Bağ, eşinin yardım istememesi için telefonunu aldığını söyledi.

DHA

Aydın'da önceki akşam eşi Doğukan Bağ'ı kalbinden bıçaklayarak öldüren Emel Bağ'ın (26) ifadesi ortaya çıktı. Kocası işsiz olduğu için maddi sorun yaşadıklarını, kendisinin çalışmak istemesi üzerine eşi tarafından darp edildiğini öne süren Emel Bağ, "Olay günü minibüste başıma vurdu. Şoför onu araçtan indirdi. Sonra beni arayıp özür diledi" dedi.

İNTERNETTE TANIŞMIŞLAR

Aynı gün eve gelen eşinin kapıyı kilitlediğini, yardım istememem için KADES yüklü olan telefonunu elinden aldığını belirten katil zanlısı, "Belinden çıkardığı bıçağı masanın üzerine bıraktı, küfredip beni öldüreceğini söyledi. Bıçağı ben alınca arbede yaşandı, yaralandı. 112'yi aramak istedim ama telefon çekmedi" diye konuştu. 5 yıl önce de sevgilisini öldürdüğü için 15 yıl hapse çarptırılan ancak 3 yıl sonra pandemi nedeniyle tahliye olan Emel Bağ'ın internette tanıştığı Doğukan Bağ ile evlendiği ortaya çıkmıştı.