Eşine acı çektirmek için kızını öldürdü

Batman'da, kömürlükte cesedi bulunan Adara Arslan'ı babasının öldürdüğü ortaya çıktı. Cani baba boşanma aşamasındaki eşine açı çektirmek için kızını katletmiş.

Batman Beşevler Mahallesi'nde 7 yaşındaki Adara Aslan'ın cansız bedeni halası tarafından evinin kömürlüğünde bulunmuştu. Harekete geçen polis ekipleri, şüpheli durumundaki baba Ömer Faruk Arslan'ı Diyarbakır otogarında gözaltına aldı. Olayın detayları da ortaya çıktı.

KIZINI GEZMEYE ÇIKARMIŞ

Eşi M.A. ile boşanma aşamasında olan ve İstanbul'dan Batman'a gelen Ömer Faruk Arslan, akrabaların aracılığı ile kızı Adara ile buluştu. Emniyetteki sorgusunda Ömer Faruk Arslan, kızıyla gezdikten sonra gece kömürlüğe götürdüğünü, eşi M.A.'ya acı çektirmek için kızını boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Cani adam yüzündeki çiziklerin de kızının kendisine direnirken oluştuğunu söyledi.

İSTANBUL'A KAÇACAKTI

Arslan'ın 29 Ocak günü bir otobüs firmasını arayıp, bir gün sonra İstanbul'a gidecek otobüs için rezervasyon yaptırdığı ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen Arslan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu.

Ömer Faruk Arslan, cinayetten önce kızını annesinden alıp gezmeye götürmüş.