Eşimi iftarda kahpece arkadan vurdular

Bismil’de evinin önünde şehit edilen Ünal’ın eşi Derya “ Nasıl kıydılar kahpece, arkadan nasıl vurdunuz Yaktınız beni” diye gözyaşı döktü.

Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde dün akşam iftar yapmak için sivil kıyafetle evine giderken PKK'lı teröristlerin evinin önünde düzenlediği silahlı saldırıda şehit olan uzman çavuş Erdem Ünal memleketi Yozgat’ta son yolculuğuna uğurlandı. 

İFTARINI AÇMAYA GELİYORDU 

Şehitlerin tabutları alınırken, uzman çavuş Erdem Ünal'ın eşi ve çocukları tabut başına geldi. Şehit eşinin tabutuna sarılan Derya Ünal gözyaşları içinde, "Hayır götürmeyin, çocukları var. Aşkım. Hiçbirine hakkımızı helal etmiyorum. Buna sebep olanların ocaklarına ateş düşsün. Rabbim, suçumuz neydi? İftarını açmaya geliyordu. Allahsızlar. Ben hiç kıyamadım ona. Nasıl kıydılar kahpece arkadan nasıl vurdular. Yaktınız beni" diye gözyaşı döktü. Annesi Kadriye de "yavruma nasıl kıydılar" dedi.  

Dicle şehidine acı veda

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde şehit olan polis memuru Mustafa Yıldırım gözyaşları arasında Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede şehidin babası Muhlis Yıldırım ile kardeşleri Fatih ve Ceylan güçlükle ayakta durabildi.