Eren Bülbül'ün şehadetinin 7. yılı! ''Oğlumun telefonuyla yatıyorum''

PKK'lı teröristlerin Trabzon'da 7 yıl önce şehit ettiği 15 yaşındaki Eren Bülbül mezarı başında anıldı. Anne Ayşe Bülbül, “Bu acı geçmez. Oğlumun telefonuyla yatıyorum.” dedi.

DHA

Trabzon Maçka'da 11 Ağustos 2017'de, PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine evi gösteren Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik, teröristlerin açtığı ateşle şehit oldu. Şehit olmadan önce sosyal medyadaki hesabında 'Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın' paylaşımının ortaya çıkmasıyla Türkiye'yi hüzne boğan Eren'in ölümünün üzerinden 7 yıl geçti.

Evinin önünde, şehit edildiği yerdeki, oğlunun kabri başından bir an olsun ayrılmayan anne Ayşe Bülbül, her ölüm yıl dönümünde aynı acıyı yaşadığını söyledi. Ayşe Bülbül, "Ziyaretçilerle bu acıyı kapatmaya çalışıyorum. Eren şehit edileli 7 yıl oldu; 7 yıl, 7 bin yıl gibi oldu" dedi. Eren'in yevmiye ile aldığı telefonu elinden ayırmadığını belirten acılı anne, "Tuşları çalışmıyor ama hatıra, ölünceye kadar çalışmasa bile o telefonu kullanacağım. Onun hatırasıyla günlerimi geçiriyorum. Akşamdan yatarken onu, Eren'le yatar gibi yanıma koyuyorum" diye konuştu.