Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik unutulmadı

''İyi ki varsınız'' Kahramanlara 4. yılında hüzünlü anma. Trabzon'Un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017'de PKK'lı teröristlerle sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül ile Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik şehadetinin dördüncü yılında gözyaşlarıyla anıldı.

Eren Bülbül'ün mezarı başındaki anma programına, annesi Ayşe Bülbül ve kardeşlerinin yanı sıra Vali İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan katıldı.

Anne Ayşe Bülbül'ü de evinde ziyaret ettiklerini anlatan Ustaoğlu, "Bugün 83 milyon Eren'imizi anıyor. Belki bir Eren'imizi kaybettik ama burada da gördüğünüz gibi milyonlarca bizim Eren'imiz ellerinde Türk bayraklarıyla onu anıyor" dedi.

41. YAŞINDA 41 KURŞUN YEDİ'

Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in annesi Hatice Gedik "Acılar unutulmuyor" diyerek şunları anlattı: "Oğlum Eren'i korumak için 41 yaşında 41 kurşun yedi, doğum gününde toprağa girdi. Kahramandı benim oğlum, hiç ev yüzü görmedi, ömrü dağlarda taşlarda geçti. Acım çok büyük" dedi. Daha sonra oğlunun kabrini ziyaret eden Hatice Gedik, burada dua etti, gözyaşı döktü.