Doğan Medya Grubu kime satıldı? Erdoğan Demirören kimdir, Doğan Medya kuruluşları neler?

Erdoğan Demirören kimdir, Doğan Medya Grubu satıldı mı soruları araştırılıyor. Aydın Doğan kimdir? Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Doğan Medya Grubu bünyesindeki tüm yayın organları ile Türkiye'nin en büyük medya dağıtım şirketi Yaysat’a satıldığı iddia ediliyor... Demirören Medya Grubu Türkiye'nin en büyük medya grubu olduğu söyleniyor. Yapılan güncel açıklamaları haberimiz içerisinden takip edebilirsiniz. Erdoğan Demirören, 28 Ağustos 1938 tarihinde İnegöl'de dünyaya geldi. Saint Benoit Lisesi orta bölümünde okudu. Erdoğan Demirören, Sirkeci’de Oto Yedek Parça İthalatı ve Pazarlaması konusunda faaliyet gösteren Kolaylık Oto Müessesi’nin kurucusu Babası Şükrü Demirören`in 1957 senesinde vefat etmesiyle, genç yaşta aile işlerini devralmak zorunda kaldı. Merak ettiklerinize haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

Doğan Medya satıldı iddiası ile ilgili yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Erdoğan Demirören Aydın Doğan kimdir, Doğan Medya Grubu içerisinde hangi kanallar var soruları araştırılıyor. Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Doğan Medya Grubu bünyesindeki tüm yayın organları ile Türkiye'nin en büyük medya dağıtım şirketi Yaysat’a satıldığı iddia ediliyor... Demirören Medya Grubu Türkiye'nin en büyük medya grubu olduğu söyleniyor. Erdoğan Demirören, 28 Ağustos 1938 tarihinde İnegöl'de dünyaya geldi. Saint Benoit Lisesi orta bölümünde okudu.  Erdoğan Demirören, Sirkeci’de Oto Yedek Parça İthalatı ve Pazarlaması konusunda faaliyet gösteren Kolaylık Oto Müessesi’nin kurucusu Babası Şükrü Demirören`in 1957 senesinde vefat etmesiyle, genç yaşta aile işlerini devralmak zorunda kaldı. Erdoğan Demirören şuan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanıdır. Holding, LPG sektöründe çok sayıda şirketin sahibidir. Milangaz, Likidgaz, Mutfakgaz gibi markalarla bu sektörde Türkiye’nin en büyük grupları arasında bulunmaktadır. Merak ettiklerinize haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

ERDOĞAN DEMİRÖREN KİMDİR?

Erdoğan Demirören, 28 Ağustos 1938 tarihinde İnegöl'de dünyaya geldi.

Saint Benoit Lisesi orta bölümünde okudu.

Erdoğan Demirören, Sirkeci’de Oto Yedek Parça İthalatı ve Pazarlaması konusunda faaliyet gösteren Kolaylık Oto Müessesi’nin kurucusu Babası Şükrü Demirören`in 1957 senesinde vefat etmesiyle, genç yaşta aile işlerini devralmak zorunda kaldı.

Erdoğan Demirören şuan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Holding, LPG sektöründe çok sayıda şirketin sahibidir. Milangaz, Likidgaz, Mutfakgaz gibi markalarla bu sektörde Türkiye’nin en büyük grupları arasında bulunmaktadır.

Ayrıca piston üretimi de yapan grup, Özel Ata Lisesi’nin de sahibidir.

Oğlu Yıldırım Demirören ise Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanıdır.

DOĞAN MEDYA GRUBU SATILDI MI

 Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Doğan Medya Grubu bünyesindeki tüm yayın organları ile Türkiye'nin en büyük medya dağıtım şirketi Yaysat’a satıldığı iddia ediliyor... Demirören Medya Grubu Türkiye'nin en büyük medya grubu olduğu söyleniyor.

1 MİLYAR 250 MİLYON DOLAR

 Doğan Medya Grubu içindeki Hürriyet ve Posta gazeteleri ile Kanal D ve CNN Türk televizyonları başta olmak üzere tüm gazete, dergi ve televizyonlar ile dağıtım şirketi YAYSAT, 1 milyar 250 milyon dolar karşılığında Demirören Medya Grubu'na satıldığı söyleniyor...

KRİTİK GÖRÜŞME ANLAŞMAYLA BİTTİ:

 Yıldırım Demirören ile Aydın Doğan'ın avukatlarıyla birlikte katıldıkları son toplantıdan anlaşma çıktı. Anlaşmaya göre, Hürriyet, Posta ve Fanatik gazeteleri ile CNN Türk ve Kanal D televizyonları, Doğan Burda dergi grubu ile Türkiye'nin en yaygın gazete dağıtım ayı YAYSAT'ın da satış paketinin içinde olduğu öğrenildi.

DOĞAN MEDYA KURULUŞLARI NELER?

Doğan Medya Grubu bünyesinde bulunan kuruluşların tamamı şöyle: Kanal D, CNN Türk, tv2, Dream TV, Dream Türk, Hürriyet, Posta, Fanatik, Hürriyet Daily News, TME, Doğan Burda Dergi, Doğan Egmont, Doğan Kitap, Dergi Pazarlama ve Planlama (DPP)