Engelli gence naklen işkence

İşitme ve konuşma engelli Emrullah Temiz, eski sevgilisinin arkadaşları tarafından darp edildi. Kendileri de engelli olan magandalar, olay anını sosyal medyada canlı yayınladı.

DHA - İHA

İstanbul Pendik’te işitme ve konuşma engelli Emrullah Temiz (27), internetten tanıştığı kızla sevgili oldu. İddiaya göre “Kalacak yerim yok” diyen genç kız, Temiz ve annesinin yaşadığı evde 1 ay kaldı. Aldatıldığını öğrenen engelli gencin ayrıldığı sevgilisi “Seni dövdüreceğim” şeklinde tehdit mesajları yolladı.

RANDEVULU TUZAK

Bir süre sonra ikilinin ortak arkadaşı, Temiz’i konuşmaya çağırdı. 23 Haziran’da Sultanbeyli’deki buluşma yerine giden genç adam, kendisi gibi işitme ve konuşma engelli olan 6-7 kişilik grubun saldırısına uğradı. Magandalar, Temiz’i zorla otomobile bindirip Pendik’teki bir parka götürdü, feci şekilde darp etti.

1 KİŞİ GÖZALTINDA

Sosyal medyadan canlı yayınlanan görüntülerde bir kişinin Temiz’i defalarca yumruklayıp bıçak çektiği görüldü. Darp raporu alan Emrullah Temiz’in şikayeti üzerine saldırganlardan biri gözaltına alındı.