AKSAM.COM.TR
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "hizmet yalanı" ortaya çıktı. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, sosyal medya hesabından İBB'ye ait zabıtaların, Beyoğlu Belediyesine ait kütüphane çalışmasını engellediği anların görüntüsünü paylaştı.
Yıldız, İstanbul'a ve Beyoğlu'na hizmeti jilet gibi kesenin İmamoğlu olduğunu belirterek, şunları söyledi:
"Beyoğlu'nda gördüğümüz tek bir hizmetiniz yok! Gece yarısında ortaya çıkan ve defalarca hizmet standlarımızı yıkan, ağaçlarımızı kaldıran zabıtalarınız hariç. Takdir aziz milletimizindir."
Beyoğlu'nda tarihi bir eseri restore ederek kütüphane hazırlandığını ve bu hizmetten İmamoğlu'nun rahatsızlık duyduğunu ifade eden Haydar Ali Yıldız, "Jiletle operasyona geliyorsunuz! Hizmetlerimizi engelleyeceğinizi mi zannediyorsunuz?" dedi.