Enes Zahid Urhan: Easyapp mobil dünyada kolay ve erişilebilir çözüm sunuyor

Taptoweb Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Enes Zahid Urhan, “Dijital dünyaya girmek için kodlama bilmenize ve en önemlisi teknik bilgiye gerek yok. Easyapp ile işletmelere ve bireylere, mobil dünyada olmaları için kolay ve erişilebilir bir çözüm sunuyoruz” diyor.

Günümüz teknoloji dünyasında yer almanın öncelikli koşulu kendi mobil uygulamanıza ve web sitenize sahip olmak. Statista ve Siteefy verilerine göre dünya çapında her gün ortalama 250 bin web sitesi açılıyor. Mobil uygulama tarafında ise bu sayı günlük 3 bin 500'e ulaşıyor. 2015 yılında Taptoweb'i kurarak "İşletmelere ve insanlara kolay ve erişilebilir bir mobil uygulama dünyası" sunabilmek amacıyla yola çıkan Enes Zahid Urhan, bu hayalini Easyapp uygulaması ile gerçeğe dönüştürdü. Taptoweb Bilgi Teknolojileri A.Ş. çatısı altında geliştirilen mobil uygulama dijital dünyada var olmak isteyen işletme ve bireylere, teknik bilgi olmadan bu dünyanın kapılarını ardına kadar açıyor.

Taptoweb ön lansmanını Webrazzi Mobil 2017'de gerçekleştirdi. Ardından 2019 yılında kararlı sürümü olan Taptoweb Mobil Uygulama Oluşturma Platformunu kullanıcıların hizmetine sundu.

2021 yılında ise Easyapp markası ile yeni çözümünü geliştirmeye başlayan Taptoweb, bu çözümü ile işletmelerin ve bireylerin kendi mobil uygulamalarını ve web sitelerini kendi mobil cihazlarında kolayca oluşturabilmelerini sağlamayı hedeflemektedir.

BİR HAYALİN GERÇEĞE DÖNÜŞMÜŞ HALİ

Uçtan uca çözümler sunan ve kullanıcılar tarafından "dijital dönüşüm sihirbazı" olarak tanımlanan Easyapp ile işletmeler ve bireyler kendi mobil uygulamalarını, web sitelerini mobil cihazlarında kolayca oluşturabiliyor. Enes Zahid Urhan, Easyapp için "Easyapp, işletmelere ve bireylere kolay ve erişilebilir bir mobil uygulama dünyası sunma hayalimin gerçeğe dönüşmüş hali" diyor.

EASYAPP YATIRIM TURUNA ÇIKIYOR

Taptoweb'in kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Enes Zahid Urhan, mobil uygulamalar, girişim ekosistemi, ürün/proje yönetimi ve ekip yönetimi konularında 10 yılı aşkın deneyime sahip. Sektörün önde gelen girişimcileri arasında yer alan Urhan, şimdilerde bu yenilikçi teknoloji girişimini, global dünyada daha da büyütmek ve geliştirmek için çalışıyor. Bu yolda ilk ve en önemli adımı atan başarılı girişimci, Fonangels Kitle Fonlama Platformu üzerinden yatırım turuna çıkacağını duyurdu: "Easyapp ekosistemini büyütmek ve global dünyanın önemli bir oyuncusu olmak için çok yakında Fonangels Kitle Fonlama Platformu aracılığıyla yatırım turuna çıkıyoruz."