Miraç Kandili mesajları 2020

Müslümanlar her yıl dini gün ve ayları büyük bir coşku ile karşılıyorlar. Miraç Kandili 2020 yılında 21 Mart'ta idrak ediliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan takvime göre, yılın ikinci kandili bugün idrak ediliyor. Kandilin gelişini sevdiklerine haber vermek isteyenler mesajları ve sözleri araştırmaya başladı.

MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI

İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun Makamınız cennet Hz. Muhammed komşunuz olsun Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Miraç Kandili’niz mübarek olsun.

Yüce Allah mübarek Miraç Kandili hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eylesin. Hayırlı Kandiller...

Peygamber Efendimiz buyurdular ki : "Hatırlayan güzelse, hatırlanan da güzeldir. Gül bahçesine giren ya gül olur, ya da gül kokar" manevi bollukların yaşandığı bir gece olması dileğiyle, kandiliniz mübarek olsun...

Yüreklerin bir attığı duaların gökyüzüne yükseldiği mübarek Miraç Kandilinizin hayırlara vesile olmasını ve ömrünüzün sağlık, huzur ve iman dolu geçmesini dilerim.