Cuma mesajları anlamlı ayetli dualı cuma mesajı 28 Ekim

Cuma mesajlarıyla sevdiklerini hatırlayın. En güzel cuma mesajlarıyla sevdiklerinizin hayır duasını alabilirisiniz. Siz de bu mübarek günde sevdiklerinize cuma mesajı göndererek onların hatırlandığını hissettirip mutlu edebilirsiniz. En anlamlı ve en güzel cuma mesajları bu sayfada. Cuma namazı saatlerinin bitiş zamanı illerin namaz saatlerine göre değişiklik gösterir. Cuma namazı saati öğle namazı saatinden yaklaşık olarak yarım saat ile 45 dakika sonrasında bitmektedir.

Mübarek cuma günü geldi. En güzel cuma mesajlarını aksam.com.tr olarak sizler için derledik. En anlamlı cuma mesajları, hadisli sözler ve fotoğraflı cuma mesajlarıyla sevdiklerinizin mübarek cuma gününü kutlayabilirsiniz.  Cuma günü için namaz vaktine kadar sevdiklerinize ve dostlarına en güzel ve anlamlı Cuma mesajları gönderebilir, resimli Cuma mesajlarıyla hayır dualarını alabilirsiniz. 

İL İL CUMA NAMAZ VAKİTLERİ İÇİN TIKLAYINIZ 

CUMA MESAJLARI 27.10.2016

'Şüphesiz (bilsinler) ki O Allah, bizzat rızkı veren kuvvet ve kudret sahibidir. Hiç kuşkusuz o zulmedenlere de, (geçmiş) arkadaşlarının (azaptaki ) payı gibi bir pay vardır. Şimdi gelmesi için acele etmesinler. ' (Zariyat ~58,59) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun. Dua eder, Dua beklerim. Selamlar.

Cuma namazı saflarda BİR olan bedenler misali, gönüllerin de Efendimizin (sav) Sancağı altında bir olmasını dileklerimle Hayırlı Cumalar.