Resimli cuma mesajları kısa, dualı ve hadisli sözleri burada! En güzel cuma mesajları 2021 kutlama sözleri!

Cuma'nın her insanı saran özel bir uhuveti vardır. Çoğu insan sevdiği kişiyi Cuma akşamında hatırlar ve bir kutlama mesajı göndererek iyi dileklerini iletir. Bizler de Cuma gününe özel hadisli dualı kısa mesajları, Cuma gününün sevincini ve önemini anlatmak için yazılmış sözleri bu haberimizde derledik.

Cuma, müslümanlar için çok özel ve kutsal bir gündür. Cuma günü için en güzel resimli mesajları ve özel cümlelerden oluşan kutlama sözlerini bu haberimizde derledik. Sevdiklerinizle kutlayabileceğiniz cuma gününe özel mutlu, üzgün, kısa, uzun dualı veya tercihe göre hadisli mesajları bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

RESİMLİ CUMA MESAJLARI

** Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan Cumanızı kutlarım.

** Kalbinizden gecen tüm dua'lar, dilinizden amin olarak dökülsün inşallah. Hayırlı cumalar... Mevlana diyor ki; dua edecek güzel bir gönlün yoksa güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar...

** Rabbim nefsimize 'celaliyle', kalbimize 'cemaliyle', hayatımıza 'hikmetiyle', hatalarımıza 'rahmetiyle', mahşerde 'Muhammedîyle' yardım etsin inşallah. Hayırlı Cumalar.

** Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.' Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.

** Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma'ya.

** Bütün güzeliklerin kilidini kendinde bulunduran "Rabbim" Hakkımızda en hayırlı kilitleri aç... Amin. Cumamız bayram tadında olsun inşallah...

** Öyle yollar uzanır ki hakka yürümek için, tomurcuklar yeşerir güller açar Onu görmek için, dua eden birileri var senin için. Sen de dua et ALLAH için. Cumanız Mübarek Olsun.

** Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diğerini açar. Ya Rabbi bu mübarek cuma günü hürmetine bizlere hayırlı kapılar aç. Amin. Hayırlı Cumalar.

** Allahım! Senden hayırlı olan işleri yapmayı, aklın ve dinin çirkin gördüğü şeyleri terk etmeyi ve fakirlerin sevgisini istiyorum. (Malik, Dua, No:508) Hayırlı cumalar.

** Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

** Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın...Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.

** Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.