En güzel Cuma mesajları 2021 dualı hadisli sözler burada! Resimli Cuma mesajları yazılı kısa uzun kutlama sözleri!

'Cumanız mübarek olsun' dilekleri ile Cuma günün maneviyatını sözlerine aktaracak olanlar en güzel yeni resimli mesajları araştırmaya başladı. Cuma günlerinin önemini belirten mesajlarlar ile Whatsapp, Facebook ve Instagram platformları üzerinden paylaşarak milyonlarca müslümanın manevi heyecanına ortak olabilirsiniz. İşte 14 Ekim 2021 tarihli en yeni hadisli dualı resimli cuma mesajları ve kutlama sözleri....

Cuma mesajları, resimli, dualı ve anlamlı seçenekleriyle internet aramalarında araştırılmaya devam ediliyor. Bilindiği üzere Cuma günleri İslam'da haftanın diğer günlerinden daha önemli ve hayırlı bir gün olarak kabul edilmektedir. Söz konusu bu önemli günlerde sevdiklerinize, ailenize ve çevrenizdekilere gerek Whatsapp, telegram ya da dilerseniz sosyal medya mecraları Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarınızdan günün anlam ve önemini belirten mesajları iletebilir hayır dua temennilerinde bulunabilirsiniz.

Cuma, tüm dünyadaki Müslümanlar için kutsal gün olarak kabul edilir. Müslüman cemaati bu önemli günde namazlarını eda ederek, Kuran okuyarak ve Hadis dinleyerek geçirmektedir. Tüm dünyadaki Müslümanlar arasında kutsal bir öneme sahip olan Cuma gününü sosyal çevrenizdekilere, arkadaşlarınıza, ailenize ve tanıdıklarınıza gönderebileceğiniz en iyi cuma mesajı, SMS ile en içten dileklerinizi ve dualarınızı iletebilirsiniz.

EN GÜZEL YENİ RESİMLİ CUMA MESAJLARI - 14 EKİM 2021

Bu kutsal günde tüm müslüman alemine mutluluk, huzur ve iyilik getirsin. Hayırlı ve bereketli Cumalar dilerim.

Müslüman olmak sadece mescide gitmekten ibaret değildir, Allah Teâlâ, İcâdetinizi değil, Dikkatinizi de ister. Cumanız mübarek olsun.

Mutlu Cumalar sana! Bu mübarek günde Allah'tan bağışlanma dileyin! Cenab-ı Hak her Cuma size ve ailenize sayısız nimetler ihsan eylesin.

Allah bu mübarek günde bizleri tüm kötülüklerden korusun, hepimizi bağışlasın ve bizi doğru yola iletsin. (Amin) Hayırlı Cumalar

Küçük hatalardan büyük günahlara kadar hiçbir şey Allah'ın gözünden kaçmaz. Bu Cuma, O'nun rahmetini ve bereketini istememize izin versin. (Amin) Hayırlı cumalar

Cuman mübarek olsun! Beni duanda tut, ben de seni kendi duamda hatırlayacağım!

Allah'ım, büyük ve küçük, ilkini ve sonunu, açık ve gizli tüm günahlarımı bağışla. (Amin) Hayırlı cumalar...

Elhamdülillah bir mübarek Cumaya daha eriştik. Cumanız mübarek olsun inşallah!

Cuma duası ile Rabbimize yakınlaşırız ve O bize rahmetinin semavi kapısını açar. Hayırlı cumalar..

Tek dileğim, her Cuma namazının tüm hayatınıza Allah'tan esenlik, neşe ve mağfiret getirmesi ve O'na olan inancı güçlendirmesidir. Hayırlı cumalar....

Allah imanımızı kalbimizde güçlü kılsın ve bizi bağışlasın! (Amin) Hayırlı Cumalar..

Allah size ve ailenize bereket ve rahmet eylesin! (Amin) Hayırlı cumalar..

Mutluluklar, Dualar, Saygılar, Sevgiler, Bunların hepsi Cuma günü gelir, dualarınızda beni de anmanızı rica ederim. Hayırlı cumalar

Cuma haftanın, Ramazan yılın, Hac ise hayatın dengesidir.

Yüce Allah'ın Rahmeti her zaman sizin ve ailenizin üzerine olsun!

RESİMLİ, DUALI VE AYETLİ CUMA MESAJLARI

"Günlerinizin en faziletlisi cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana çokça salâtü selâm getiriniz; zira sizin salâtü selamlarınız bana sunulur.".

Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez(Secde S. 17.Ayet) Rabbimin müjdeleri nasip olsun hepimize. Hayırlı cumalar.

Rasûlullah (s.a.v) şöyle buyurdu: "Fakirleri kollayıp gözetiniz. Aranızdaki zayıflar sâyesinde Allah'dan yardım görüp ve rızıklandığınızdan şüpheniz olmasın." (Ebû Dâvûd, Cihâd 70).

Kendilerine: "Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın" dendiği zaman, "Bizler sadece ıslah edicileriz" derler. İyi bilin ki, asıl bozguncular kendileridir, lakin farkında değillerdir.[ Bakara Suresi 11-12. Ayet ]Cumanızı tebrik ederim.

CUMA MESAJLARI - HAYIRLI CUMALAR

Allah'ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Cumanız mübarek olsun.

Gönlümüzden geçenler ömrümüze yazılsın. Herkese içindeki iyilik kadar iyi bir hayat dilerim.

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

"Ey iman edenler! Cuma namazına ezan ile çağırıldığınız zaman derhal Allah'ı zikretmeye (hutbe ve namaza) gidin, alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz, bu sizin için çok hayırlıdır. Cum'a Suresi 9. Ayet. Hayırlı cumalar"

Gönlümüzden geçenler ömrümüze yazılsın. Herkese içindeki iyilik kadar iyi bir hayat dilerim.