Emre Demir nereli hangi takıma transfer oldu? Emre Demir kimdir, kaç yaşında?

Emre Demir'in transfer haberi spor camiasında konuşulan konular arasında. Yukatel Kayserispor'un genç futbolcusu Emre Demir'in transferi üzerine hayatı kariyeri internet aramalarında araştırılmaya başlandı. Peki Emre Demir kimdir, kaç yaşında? Emre Demir nereli hangi takıma transfer oldu?

Emre Demir 1 sezon daha Kayserispor'da oynadıktan sonra transfer olacağı belirtildi. Süper Lig tarihinin en genç golcüsü olarak bilinen Emre Demir'in transfer haberleri üzerine hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. İnternet aramalarında "Emre Demir kimdir, kaç yaşında? Emre Demir nereli hangi takıma transfer oldu?" sorusuna yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Barcelona, Yukatel Kayserispor'un genç futbolcusu Emre Demir'i kadrosuna kattığı açıkladı.

La Liga devi Barcelona, Yukatel Kayserispor'un genç futbolcusu Emre Demir'i kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

17 yaşındaki Emre, gelecek sezondan itibaren Barcelona forması giyecek.

Emre Demir'in transfer detayları:

2 milyon euro bonservis ve bonuslar

2027 yılına kadar anlaşma

400 milyon euro serbest kalma bedeli

Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, yaptığı açıklamada, "Bir hayal daha gerçek oldu. Yukatel Kayserisporumuzun gözbebeği, Sağı işaret etmek Emre Demir'imizi dünya devi Barcelona'ya transfer ettik. Başarılarınla gençlerimize örnek ol, gururumuza gururlar kat sevgili Emre. Tüm camiamıza, Türkiyemize, Barcelona'ya hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

EMRE DEMİR KİMDİR?

Emre Demir (d. 15 Ocak 2004, Mersin) on numara mevkiinde oynayan Türk futbolcudur. Süper Lig takımlarından Kayserispor'de forma giymektedir.

Emre Demir doğum tarihi : 15 Ocak 2004

Emre Demir kaç yaşında : 17 yaşında

Emre Demir nereli : Mersin

Emre Demir mevkisi ne : 10 Numara (Orta Saha)

Emre Demir boyu kaç : 1.75 metre

Emre Demir kilosu kaç : 67 kg

Emre Demir burcu ne : Oğlak

Futbola doğduğu şehrin takımı olan Mersin İdman Yurdu'nda henüz 6 yaşındayken başladı, 2 yıl sonra Kayserispor'a transfer oldu. Genç bir yetenek olarak Barcelona ve Paris Saint-Germain tarafından denendi. 18 Ocak 2019'da henüz 15 yaşındayken Kayserispor'la profesyonel sözleşme imzaladı.

BİREYSEL BAŞARILARI

2019-20 - Süper Lig'de gol atan en genç futbolcudur. (15 yaş 9 ay 25 gün)

EMRE DEMİR OYNADIĞI MAÇLAR

2019- : Kayserispor : 26 maçta 1 gol atmıştır.

EMRE DEMİR BARCELONA'YA MI TRANSFER OLACAK?

Barcelona'nın Kayserispor'dan 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Demir ile prensipte anlaştığı iddia edildi. Deneyimli gazeteci Barış Yurduseven, Barcelona'nın Emre'yi kadrosuna kattığı haberini paylaştı.

Yusuf Demir'den sonra bir Türk daha Barcelona'da! TRT Spor'dan Barış Yurduseven'in haberine göre; Katalan devi ve Emre Demir, prensipte anlaşmaya vardı. 17 yaşındaki futbolcu merkez orta saha ve on numarada oynayabiliyor.

"İŞ DETAYLARA KALDI"

Barış Yurduseven yaptığı paylaşımda, "Barcelona'ya ikinci Türk ikinci Demir... Kayserisporlu Emre Demir Barcelona yolunda. Prensipte anlaşma tamam, iş detaylara kaldı" bilgisini verdi.