Emre Bol Şenol Güneş hakkında neler söyledi? Emre Bol kimdir?

Emre Bol kimdir? Emre Bol Şenol Güneş hakkında neler söyledi? Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe Beşiktaş maçı çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kafasına gelen yabancı madde sonrası olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Şenol Güneş'in kafasına 5 dikiş atıldı ve hastaneye kaldırıldı. Derbinin ertelenmesinin ardından yorumda bulunan A spor muhabiri Emre Bol'un yaptığı açıklamalar sosyal medyada tepki çekti. İşte Emre Bol’un o sözleri: ''Şenol Güneş'in bazı hareketlerine anlam veremiyorum. Tolga tribünlere çıkmaya çalışıyor. Küfürler ediliyor, bize de ediliyor. Bir futbolcunun tribüne saldırması ne demek? Taraftar küfür eder, sen kulağını tıkayacaksın. Fenerbahçe'nin başına neler geldi hatırlayın. Fenerbahçe ne yaptı, sahayı mı terk etti? Hasan Ali, Hasan Çetinkaya'nın başı yarıldı.

Fenerbahçe Beşiktaş maçından sonra yaptığı yorumlarla büyük tepki çeken Emre Bol kimdir? Emre Bol neler söyledi? Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kafasına gelen yabancı madde sonrası olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Şenol Güneş'in kafasına 5 dikiş atıldı ve hastaneye kaldırıldı. Derbinin ertelenmesinin ardından yorumda bulunan A spor muhabiri Emre Bol'un yaptığı açıklamalar sosyal medyada tepki çekti. İlk defa yaşanan şeyler değil bunlar. Birçok statta bu olaylar yaşandı. Talisca'nın kendini yere atması... Medel'in Valbuena'ya ortada bir şey yokken kendini yere atması. 10 kişi kaldıktan sonra acaba bu maç nasıl bitmez diye düşünen Beşiktaşlı oyuncu grubu vardı. 

Şenol Güneş'e geçmiş olsun. Ancak Şenol Güneş'in nedense Fenerbahçe fobisi yıllardır devam ediyor. Trabzonspor'dan kalan acısı herhalde. Sürekli Fenerbahçe düşmanlığını körükleyen Şenol hoca görüyoruz."

EMRE BOL KİMDİR?

Emre Bol, Fotomaç Gazetesi'nde spor yazarlığı yapmaktadır. A Spor ekranlarında da yorumculuk yapan Emre Bol, yaptığı değerlendirmelerle sosyal medyada gündem yaratan bir isim olarak dikkat çekiyor.

MAÇTA NELER YAŞANDI?

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının ikinci yarısında yaşanan olaylar sonunda önce siyah-beyazlı futbolcular ardından da karşılaşmanın hakemleri soyunma odasına gitti.

Olaylardan yaklaşık yarım saat sonra maçın hakemler tarafından tatil edildiği açıklandı.Fenerbahçeli futbolcular da maçın tatil edildiğini öğrenince soyunma odasına gitti.     

Maç hakkındaki nihai kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek.

- Şenol Güneş hastaneye kaldırıldı

Karşılaşmanın 57. dakikasında yaşanan olayların ardından soyunma odasına giden ve başına dikiş atılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, hastaneye kaldırıldı.

Kulübenin önünde başına yabancı madde gelen Güneş'in soyunma odası girişinde bir kez daha yerde kaldığı bildirildi.

Başına 5 dikiş atılan Güneş'in hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

- Bu sezon 9. kırmızı kart

Bu sezon Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbilerde hakemlerin cebinden 9 kez kırmızı kart çıktı. İki takım arasında özellikle bu sezon oynanan derbilerdeki gerginlik bu maça da taşındı. Karşılaşmanın 30. dakikasında Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Pepe, Josef de Souza'ya yaptığı sert müdahale sonucu hakem Mete Kalkavan'dan kırmızı kart gördü.

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısında Kadıköy'de oynanan derbide 5 kırmızı kart, kupanın ilk maçında Vodafone Park'ta ise 3 kırmızı kartla 8 oyuncu ihraç edilmişti. Bu maçta da çıkan kırmızı kartla bu sayı 9 oldu. Bu 9 kırmızı kartın 5'i Beşiktaşlı, 4'ü ise Fenerbahçeli futbolculara çıktı.     

BJK TV’DE OLAY İDDİA

BJK TV Spikeri Bülent Ülgen ise Şenol Güneş'e sedyedeyken saldırı teşebbüsüne bulunulduğunu iddia etti. Ülgen, "Şenol Güneş'i ambulansa binerken tekmelemeye ve yumruklamaya çalışmışlar. Futbolcularımızı öldürmeye kalktınız. En ağır şekilde yargılanmalı ve cezasını çekmelisiniz. Yazıklar olsun."