Emine Hanım Togg'u seçti! Yılın fotoğraflarını oyladı

Emine Erdoğan, AA'nın düzenlediği Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, AA'nın düzenlediği Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı. Emine Erdoğan haber, spor ve çevre-yaşam kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

Haber kategorisinde Amer Shallodi'nin "Filistin standartları", Mustafa Çiftçi'nin "Operasyon başlıyor", Emrah Yorulmaz'ın "Togg'un ilk yolculuğu", Doğukan Keskinkılıç'ın "Gece uçuşu" ve Ali Atmaca'nın "Ekmek teknesi" isimli karelerine oy verdi.

19 KAREYİ BEĞENDİ

Sporda, Salih Zeki Fazlıoğlu'nun Dünya Kupası'nda Faslı oyuncuların "Şükür Secdesi", Elif Öztürk Özgöncü'nün "Şampiyonlar", Hilmi Tunahan Karakaya'nın "Bulutlarda dolaşmak" ve Mustafa Yılmaz'ın "Yüzücü" başlıklı fotoğraflarını seçen Emine Erdoğan, çevre-yaşam kategorisinde ise Mesut Varol'un "Beslenme saati", Pavel Pavlov'un çektiği "Kırmışlar kalbini", Muhammed Shajahan'ın "Bangladeş'te hasat zamanı", Şebnem Coşkun'un "Organik plastik" ve "Gün ışığı ağları", Bestami Bodruk'un "Masalcı Nine ve Muciddin Amca", Sercan Küçükşahin'in "Kar tünelleri", Orhan Çiçek'in "Yangın müdahalesi", İsmail Kaplan'ın "alacakaranlık ritüeli" ve Aytaç Ünal'ın "Ölüm kalım anı" fotoğraflarını oyladı.