Ali Baba ve Kırk Haramiler’de Ali Baba’nın kardeşinin adı nedir? - 20 Mart Eleq ipucu

Ali Baba ve Kırk Haramiler masalında Ali Baba’nın kardeşinin adı nedir? Eleq ipucu sorusu cevabı nedir? 20 Mart Eleq ipucu yanıtı yarışmaya katılım gösteren kişiler tarafından araştırılıyor. Sevilen mobil yarışma programı Eleq’de büyük ikramiye kazanma heyecanı devam ediyor. İşte Eleq 20 Mart Ali Baba sorusunun yanıtı!

Sevilen bilgi yarışması Eleq 20 Mart ipucu yarışmayı takip edenler tarafından araştırılıyor. Eleq ipucu sorusu cevabı 20 Mart’ta soruldu. Ali Baba ve Kırk Haramiler masalında Ali Baba’nın kardeşinin adı nedir sorusu 20 Mart Eleq ipucunda yarışmacılara soruldu. Eleq yarışmasına kullanıcılar sadece canlı yayındayken katılabilir. Kullanıcıların her bir soruya cevap vermek için 10 saniye süresi vardır.

ELEQ 20 MART İPUCU

Nasılsınız eleqseverler? Bugün çoğunuzun bildiği Ali Baba ve Kırk Haramiler masalındaki bir karakteri soruyoruz. Masaldaki Ali Baba’nın kardeşinin adını kimler hatırladı?

Doğru cevap: Kasım

ELEQ BİLGİ YARIŞMASI KURALLARI

Eleq Bilgi Yarışması Uygulaması; Türk Telekomünikasyon A.Ş. ("İŞLETMECİ" veya "Türk Telekom") tarafından işletilmektedir. Eleq Bilgi Yarışması Kuralları ("KURALLAR") Eleq Bilgi Yarışması Uygulaması ("Uygulama/Yarışma") kullanıcılarına ("KULLANICI/KULLANICILAR") yönelik düzenlenmiştir.

Uygulama'da bahsi geçen yarışma ve/veya ödüller için Apple Inc (veya Apple) şirketi sponsor veya sorumlu değildir.

YARIŞMA'YA KATILMAK VEYA YARIŞMA'YI KAZANMAK İÇİN HERHANGİ BİR SATIN ALMA VEYA ÖDEME GEREKLİ DEĞİLDİR.

UYGUNLUK :

İşbu KURALLAR'a tabii olan Yarışma herkese açıktır. Uygulama'nın hukuken yasaklı veya kısıtlı olduğu yerlerde, gerekli tabiiyet, kayıt veya gereken diğer şartların karşılanmadığı veya aşağıda belirtilen giriş yöntemlerinin uygulanmadığı durumlarda geçersiz olacağı kabul edilmiş sayılır. Uygulama ilgili mevzuata tabidir.

Uygulama'yı indirerek, gizlilik politikasını (http://eleqbilgiyarismasi.com.tr/gizlilik.html) ve kullanım koşullarını (http://eleqbilgiyarismasi.com.tr/kullanim-kosullari.html) kabul edersiniz. Uygulama Argela Yazılım ve Bilişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. tarafından geliştirilmiştir.

KATILIM

Yarışmalar mevcut dönemde sadece Uygulama üzerinden düzenlenmektedir.

Yarışma'nın başlangıç anları ve canlı yayınlar Uygulama bildirimleri, sosyal medya hesapları veya İŞLETMECİ'nin uygun gördüğü başka bir yöntem aracılığı ile iletilecektir.

KULLANICILAR Yarışma'ya sadece canlı yayındayken katılabilir.

NASIL KATILINIR:

Aşağıdaki adımları takip ederek Yarışma katılımı sağlanabilir.

KULLANICI, Uygulama'yı, Apple App Store ve Google Play uygulama dükkânlarından akıllı telefonuna indirir.

İlk kez kullananlar cep telefonu numaraları ile Yarışma'ya kayıt olurlar ve kullanıcı hesaplarını yaratırlar.

Daha önce kullanmış olanlar mevcut kullanıcı hesapları ile uygulamaya giriş yaparlar.

Canlı yayın başladığı zaman, Uygulama içerisinde "katıl" tuşuna basılır.

KULLANICILAR'ın her bir soruya cevap vermek için maksimum 10 saniye zamanı olacaktır.

Soruya doğru cevap verenler bir sonraki soruya geçmeye hak kazanır.

Soruya yanlış cevap verenler elenir ve oyuna devam etme hakkını kaybeder.

Her bir yarışmada, o yarışmadaki soru sayısından bağımsız olarak, bütün sorulara doğru cevap veren KULLANICILAR kazanan KULLANICI olurlar.

İŞLETMECİ, kendi takdirine bağlı olarak, KULLANICI girdilerinin bir komut dosyası olduğunu veya otomatikleştirilmiş yazılımlar vasıtasıyla üretildiklerini tespit ettiği durumda diskalifiye etme hakkını açıkca saklı tutar. Komut dosyası, script, macro vs. gibi otomatikleştirilmiş yazılımlarla açılan yarışma hesapları geçersizdir.

ÖDÜLLER:

Uygulama'nın her bir karşılaşmasını kazanan KULLANICILAR'ı, İŞLETMECİ'nin takdir yetkisinde bir ödül kazanacaktır (bundan sonra ''ÖDÜL'' olarak anılacaktır).

Birden çok kazanan KULLANICI'nın olduğu durumlarda (aşağıda açıklandığı üzere), söz konusu ÖDÜL, gerekmesi halinde ilgili vergi kesintileri yapılarak, kazanan KULLANICI'lara eşit miktarda paylaştırılacaktır.

İŞLETMECİ hiçbir şekilde, işbu KURALLAR içeriğinde belirtilmemiş herhangi bir ÖDÜL'ü verme yükümlülüğünde değildir. Aynı şekilde, İŞLETMECİ, ÖDÜL'ün belirli bir tutara ulaşması halinde KULLANICI Hesabına aktarılması gibi kurallar da getirebilir ve uygulayabilir.

İŞLETMECİ, kazanan KULLANICILAR'a ÖDÜL'ün verilebileceğini garanti etmez. ÖDÜL hiçbir şekilde devredilemez, havale edilemez ve hiçbir ikamesine izin verilmez.

Ek olarak, ÖDÜL'ün kazanan KULLANICILAR'a tahsisi hukuki sebeplerle mümkün değilse veya kazanan KULLANICI'nın herhangi bir sebeple ÖDÜL'e ilişkin talep öne sürme hakkı yoksa ya da bu hak ortadan kalkmışsa, İŞLETMECİ herhangi bir ÖDÜL vermeme hakkını saklı tutar.

İŞLETMECİ, ÖDÜL tutarından ilgili mevzuatta öngörülen vergi kesintilerini yaparak ÖDÜL'ü verecektir. Kazanan KULLANICI mevzuatta kendisine yükümlülük getirilen hallerde ÖDÜL'e ilişkin olarak tüm vergisel yükümlülüklerin yerine getirilmesinden sorumlu olduğunu kabul eder.

Yarışma ile ilgili konularda nihai ve bağlayıcı olan İŞLETMECİ'nin kararlarıdır.