EKPSS tercih sonuçları sorgulama: EKPSS kura sonuçları osym.gov.tr'de açıklandı!

EKPSS kura sonuçları ile ilgili açıklama yapıldı. ÖSYM tarafından yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) başvuruları geçtiğimiz ay alınmıştı. EKPSS kura töreni 9 Ocak'ta Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı.

EKPSS kura sonuçları açıklandı mı? sorusu arama motorunda yoğun olaran aranmaya başladı. Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik uyarınca ÖSYM tarafından başvurular kabul edildi. Kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirme yapılıyor. EKPSS kura çekilişi 9 Ocak'ta yapıldı.

EKPSS KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI

EKPSS kura sonuçları açıklandı.  EKPSS kura töreni 9 Ocak'ta Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. 

19-23 Aralık 2019 tarihleri arasında yayımlanan 2019-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzunda belirtilen kurallara göre Kılavuzda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyi kadrolarına, engelli memur yerleştirme işlemleri tamamlanDI.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 09 Ocak 2020 tarihinde saat 15.33’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir. 

ÖSYM EKPSS KURA SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ