Eğlence mekanında dehşet! Fenomenin başını topukluyla yardılar

Sosyal medya fenomeni Eslem Sena Nur, eğlence mekanında girdiği tuvalette 2 kadının topuklu ayakkabılı saldırısına uğradı. Nur'un başına 12 dikiş atıldı.

İHA

Sosyal medyada yayınlanan bir evlilik programında yarışmacı olan Eslem Sena Nur (21), ve arkadaşı Nisa Nur Taşkıran ile İstanbul Şişli'deki bir eğlence merkezine gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde evine gitmek için taksi çağırdı. Beklediği esnada tuvalete giren genç fenomen kabindeyken iki kadın kapıyı zorlamaya başladı. Sözlü tartışma sonrasında Nur'u kabinden çıkartan iki kadın, onu darbetmeye başladı.

ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER

Yere yatırılarak öldüresiye dövülen fenomenin başına topuklu ayakkabıyla vuruldu. Can havliyle iki kişinin elinden kurtulan Eslem Sena Nur, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına alındı.

'ELİNDE BIÇAK VARDI'

Hastanede tedavi altına alınan Eslem Sena Nur'un, başına 12 dikiş atıldı. Polis, mekanın güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alarak, saldıranın Seyran Y., topuklu ayakkabı ile vuranın ise Fadime A. olduğunu tespit etti. İki taraf birbirlerinden şikâyetçi oldu. Fadime A., savcılık tarafından adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlatan Nur, "Eve dönmek için taksi çağırdık, bekler lavaboya gittim. Arkamdan da 3 kız girdi. Kapıyı iteklemeye çalıştılar. Çıktığımda da benimle münakaşaya girdiler. Bir kızın elinde çakı vardı. Bana saldırdılar, kafama da çakı soktular. Sonra beni merdivenden attılar" dedi.

Kafasına 12 dikiş atılan Esma Sena Nur, polisi beklerken mekan önünde de saldırıya uğradı.