Düşük yaptıran dayak! Hamile kadınla küçük oğluna maganda şiddeti

Çocuğu ve köpeğiyle sokakta yürüyen hamile Cansel Dursun, tanımadığı adamın saldırısına uğradı. “Başıboş hayvanı besliyorsun” diyerek köpeği tekmeleyen zorba, sonra da oğluyla kadını dövdü. Dursun, 1 aylık bebeğini kaybetti.

İHA

Akşam

Kocaeli Gebze'de hamile Cansel Dursun, alışveriş yapmak için 6 yaşındaki oğlu ve evcil köpeğiyle gittiği market önünde dehşeti yaşadı. Mahallede dönercilik yapan adam, iddiaya göre kadının yolunu kesti; "Bu başıboş köpekleri nasıl besliyorsunuz?" diyerek köpeğini tekmeledi. Bu sırada dengesini kaybederek yere düşen maganda, daha çok öfkelendi; ayağa kalkıp kendi oğluyla birlikte hamile kadını tekme-tokat dövdü. Sokak ortasında hiç tanımadığı zorba baba-oğul tarafından darp edilen kadın, 28 günlük bebeğini düşürdü. Arbede ortasında kalan Dursun'un çocuğa da yaralandı.

İŞYERİNE SİLAHLI SALDIRI: 2 YARALI

Cansel Dursun şikayetçi oldu; gözaltına alınan saldırgan serbest bırakıldı. Saldırganın ağabeyi tarafından tehdit edildiğini söyleyen kadın, "Kapıma dayanıp tehditler savurdu" dedi. Bu arada dün, Dursun'un düşük yapmasına sebep olan Mustafa O'nun işyerine silahlı saldırı düzenlendi. Mustafa O. dizinden ve tadilat ustası Zeki O. topuğundan yaralandı Polis, kadının akrabasını 2 tabancayla yakalayarak gözaltına aldı.

Genç kadının tekme tokat dövüldüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Cansel Dursun'un yüzündeki darp izleri dikkat çekti.

'O ZORBA KATİL'

Darp anında kanaması olunca düşük yaptığımı anladığını ve kaldırıma oturduğunu belirten Cansel Dursun, "O sırada adamın oğlu gelerek bana uçan tekme attı" dedi. Kendisine saldıranların sokakta ellerini kollarını sallayarak gezmesini istemediğini belirten genç kadın, "O adam katil, tutuklanmalı. Benim yerime başkasının eşi de olabilirdi" diye konuştu.