Dünya, soykırımcı İsrail'in saldırılarını protesto ediyor

Soykırımcı İsrail'in Filistin ve Lübnan'daki saldırıları tüm dünyada vicdan sahibi insanların tepkisini çekmeye devam ediyor. İsrail'in zulmünü protesto etmek isteyen halklar tüm dünyada sokağa indi.

Soykırımcı İsrail'in saldırıları tüm dünyadan tepki çekmeye devam ediyor. İsrail'in zulmüne sessiz kalmayan milyonlarca kişi tüm dünyada sokaklara döküldü. İşte o protestolar...

Soykırımcı İsrail Lübnan'ı vuruyor

İSRAİL SAN FRANCİSCO'DA PROTESTO EDİLDİ

ABD'nin California eyaletindeki Federal Bina'nın önünde toplanan bir grup, İsrail'in Gazze ve Lübnan'a yönelik sürdürdüğü saldırılar protesto etti. Ellerinde Filistin ve Lübnan bayrakları taşıyan göstericiler, İsrail'in saldırılarını kınadı.

İSRAİL'İN GAZZE VE LÜBNAN'A YÖNELİK SALDIRILARI TORONTO'DA PROTESTO EDİLDİ

Kanada'nın Toronto kentinde bulunan İsrail Başkonsolosluğu'nda toplanan bir grup, İsrail'in Gazze ve Lübnan'a yönelik sürdürdüğü saldırılar protesto etti. Ellerinde Filistin ve Lübnan bayrakları taşıyan göstericiler, İsrail'in saldırılarını kınadı.

STOKHOLM'DA BİNLERCE KİŞİ SOKAKTA

İsveç'in başkenti Stokholm'da toplanan bir grup, İsrail'in Gazze ve Lübnan'a yönelik sürdürdüğü saldırılar protesto etti. Ellerinde Filistin ve Lübnan bayrakları taşıyan göstericiler, İsrail'in saldırılarını kınadı.

AMSTERDAM'DA VATANDAŞLAR İSRAİL'İ KINAMAK İÇİN SOKAKLARDA

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bulunan Amsterdam Merkez istasyonun da toplanan bir grup, İsrail'in Gazze ve Lübnan'a yönelik sürdürdüğü saldırılar protesto etti. Ellerinde Filistin ve Lübnan bayrakları taşıyan göstericiler, İsrail'in saldırılarını kınadı.

İSRAİL'İN GAZZE VE LÜBNAN'A YÖNELİK SALDIRILARI CENEVRE'DE PROTESTO EDİLDİ

İsviçre'nin Cenevre kentinde, İsrail'in Gazze ve Lübnan'a yönelik sürdürdüğü saldırılar protesto edildi. Kentteki Bel Air Meydanı'nda toplanan yüzlerce eylemci, ellerinde Filistin ve Lübnan bayrakları taşıyarak İsrail'in saldırılarını kınadı.

FASLILAR BAŞKENT RABAT'TA TOPLANDI

Fas'ın başkenti Rabat'ta onlarca kişi, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik sürdürdüğü savaşı ve Lübnan'a düzenlediği saldırıları kınamak için gösteri düzenledi.

Fas Filistin'i Destekleme Cephesi'nin organize ettiği protestoda onlarca Faslı, başkent Rabat'taki parlamento binası önünde toplandı.

Göstericiler, İsrail'in Gazze ve Lübnan'a yönelik saldırılarının durdurulması ve Arap ve İslam ülkelerinin İsrail'i durdurmak için müdahale etmesini talep eden sloganlar attı.

TUNUS'TA, İSRAİL'İN SALDIRILARINA KARŞI "LÜBNAN DİRENİŞİYLE" DAYANIŞMA GÖSTERİSİ DÜZENLENDİ

Tunus'ta onlarca kişi, İsrail'in devam eden saldırılarına karşı "Lübnan direnişiyle" dayanışmak için gösteri yaptı.

Normalleşme Sistemine Karşı Koymak için Tunus Ağı'nın çağrısı üzerine İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırılarını reddetmek amacıyla başkent Tunus'taki belediye tiyatrosu önünde düzenlenen gösteriye onlarca kişi katıldı.

Göstericiler, "Sesinizi yükseltin, gururumuz Beyrut'tur" ve "Direniş, direniş, uzlaşma yok, pazarlık yok" sloganları attı.

IRAK'TA HİZBULLAH'A DESTEK GÖSTERİSİ

Irak'ın güneyindeki Basra kentinde toplanan Haşdi Şabi ve Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr destekçileri, İsrail saldırılarına karşı Lübnan'daki Hizbullah'a destek gösterisi düzenledi. Gösteriye katılanlar, Hizbullah, İran, Filistin ve Lübnan bayrakları taşıdı.