Düğünde içki şişesiyle cinayet!

Düğünde erkek ve kız tarafı arasında istek şarkı kavgası çıktı. Kalbine kırık içki şişesi saplanan damadın amcası Oktay Kabakoğlu, hayatını kaybetti; 2 kişi de yaralandı.

Akşam-HABER MERKEZİ

Aydın'ın Nazilli İlçesi'ndeki bir düğün salonunda çıkan kavgada kan aktı; genç çiftin en mutlu günü mateme dönüştü. İddiaya göre düğünün sonlarında şarkı isteği nedeniyle, damat ve gelinin aileleri arasında tartışma çıktı. Aşırı alkollü olduğu öne sürülen taraflar içki şişeleriyle birbirine saldırdı.

DİĞER AMCA DA BIÇAKLANDI

Arbede sırasında damadın amcası Oktay Kabakoğlu'nun kalbine kırık bira şişesi saplandı; diğer amca Mehmet Kabakoğlu ise bıçaklandı. Başına şişe isabet eden bir davetli de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Oktay Kabakoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedaviye alınan iki yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

MAGANDALARA TEK TEK KELEPÇE

Düğünde terör estiren magandalar, kaçtı; jandarma peşlerine düştü. Şüpheliler Y.C., E.C., B.C. ve M.T. ilçede saklandıkları yerde tek tek yakalandı.

Yeğeninin düğününde kız tarafıyla tartışan Oktay Kabakoğlu feci şekilde öldürüldü.