Dr. Koray Erdoğan Kimdir?

Saç ekimi alanında yenilikçi çalışmalarda bulunan Dr. Koray Erdoğan, başarılı bir eğitim hayatı geçirmiş bir isimdir. 2001 yılında kendi saç ekim kliniğini kuran Erdoğan, benzersiz FUE tekniğini geliştirerek alanında ön plana çıkan çalışmalarda bulundu. Kendi kliniği olan ASMED Cerrahi Merkezi'nde uzman sağlık personelleriyle çalışmalarına devam eden Erdoğan, aynı zamanda FUE atölyeleri de düzenledi. Peki başarılı çalışmalarıyla bilinen Dr. Koray Erdoğan kimdir, kariyer hayatıyla ilgili bilinmesi gerekenler nelerdir?

ASMED Cerrahi Merkezi'nde uzman sağlık personelleriyle çalışmalarına devam eden Dr. Koray Erdoğan kimdir?

Başarılı Bir Eğitim Hayatı Geçirdi

Saç ekimi alanında kendisini geliştiren ve çalışmalarına yenilikçi bir şekilde devam eden Koray Erdoğan, Bursa Anadolu Lisesi'nde eğitimini tamamladı. Ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesine giriş yapan Erdoğan, üniversite eğitimini bitirdikten sonra mecburi askerlik hizmetini yaptı. Eğitim hayatının bitmesi sonrasında kariyer hayatına başlamış olup Marmara Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı'nda asistan oldu. Böylelikle hekim olarak çalışmalarına başladı.

2001 Yılında Kendi Saç Ekim Kliniğini Kurdu

Avrupa, Amerika ve Asya'da pek çok seminer ve konferansa katılan Koray Erdoğan; saç ekimi alanında kendisini yetiştirmiş bir isimdir. Kendi kliniği olan ASMED Cerrahi Merkezi'ni 2001 yılında kurdu. Böylelikle saç ekimi alanındaki çalışmalarına kendi kliniği üzerinden devam etti. Uzman bir hekim kadrosuna sahip olan Erdoğan, FUE tekniği ile başarılı çalışmalarda bulunmaktadır.

Benzersiz FUE Tekniğini Geliştirdi

Benzersiz FUE tekniğini geliştiren Koray Erdoğan, saç ekimi uygulamalarında geliştirmiş olduğu tekniği kullanmaktadır. Saç ekimi uygulamalarında gelişmeleri yakından takip etmekte olup uygulamalarına yenilikçi dokunuşlarla devam etmektedir. Aynı zamanda 2016 yılında Dr. Jose Lorenzo, Dr. Ron Shapiro, Dr. Jerry Wong, Dr. Bijan Feriduni, Dr. Hussain Rahal başta olmak üzere uluslararası saç ekimi camiasının yetkili isimleriyle birlikte Dünya FUE Enstitüsü'nü kurdu. Aynı zamanda Enstitünün Başkan Yardımcılığı görevini üstlenerek çalışmalarını titizlikle sürdürdü. 2018 yılında ise Enstitü başkanlığına seçildi.

2015 ve 2022 Yıllarında FUE Atölyelerini Düzenledi

Yenilikçi çalışmalarıyla saç ekiminde ön plana çıkan Koray Erdoğan, 2015 ve 2022 yıllarında FUE atölyeleri düzenledi. Gerçekleştirdiği atölyelere birçok hekim katıldı. KE-BOT, KE-REST, K.E.E.P başta olmak üzere birçok inovatif atılımlar gerçekleştiren Koray Erdoğan, saç ekiminde uzman bir isim olarak dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.