IHA
Bakan Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde adaletin tesisi ve kamu düzeninin korunması noktasında bakanlıklar arasındaki güçlü eş güdüm ve kararlılığın, milletin huzur ve güvenliğinin teminatı olduğunu belirtti.
Gürlek, hukuku ve nizamı birlikte güçlendiren bu iş birliğinin, köklü devlet geleneğinin ve millete karşı taşınan sorumluluğun açık bir tezahürü olduğunu ifade etti.
İçişleri Bakanı Çiftçi'ye nazik ev sahipliği ve değerlendirmeleri için teşekkür eden Gürlek, birlik ve beraberliğin daim olması temennisinde bulundu.
Çiftçi ve Gürlek, İçişleri Bakanlığı'nda gerçekleştirilen görüşmenin ardından, NSosyal hesaplarından açıklamada bulundu.
Hukukun tesisi ve kamu düzeninin korunması noktasında iki bakanlığın güçlü bir eş güdüm ortaya koyduğunu vurgulayan Çiftçi, bunun köklü devlet geleneğinin ve millete karşı taşınan emanet bilincinin tezahürü olduğunu belirtti.
Çiftçi, "Biri hakkı, diğeri nizamı gözeten bu iki kanat, aziz milletimizin huzuru ve güvenliği için omuz omuza görev yapmaktadır. Nazik ziyaretleri ve kıymetli değerlendirmeleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. Rabb'im devletimize zeval vermesin, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah." ifadelerini kullandı.
Bakan Gürlek ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, adaletin tesisi ile kamu düzeninin korunması noktasında bakanlıklar arasındaki güçlü eş güdüm ve kararlılığın, milletin huzur ve güvenliğinin teminatı olduğunu vurguladı.
Gürlek, "Nazik ev sahiplikleri ve kıymetli değerlendirmeleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. Rabb'im devletimize zeval vermesin, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin." açıklamasını yaptı.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Adalet Bakanı Akın Gürlek ile yaptıkları görüşmede organize dolandırıcılık faaliyetlerine karşı yürütülen mücadeleyi daha da güçlendirecek, "Dolandırıcılıkla Mücadele Merkezi" projesini ele aldıklarını bildirdi.
Bakan Çiftçi, NSosyal hesabından Adalet Bakanı Gürlek ile İçişleri Bakanlığı'nda yaptıkları görüşmeye ilişkin açıklamada bulundu.
Çiftçi, "Adalet Bakanımız Sayın Akın Gürlek ile bir araya gelerek, internet üzerinden gerçekleştirilen organize dolandırıcılık faaliyetlerine karşı yürüttüğümüz mücadeleyi daha da güçlendirecek 'Dolandırıcılıkla Mücadele Merkezi' projemizi ele aldık." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonu doğrultusunda her türlü suç unsuruna karşı kurumlar arasındaki işbirliğini daha da ileriye taşıdıklarını belirten Çiftçi, dijital mecraları istismar ederek haksız kazanç elde etmeye çalışan yapılara karşı hukuki, idari ve teknik tüm imkanları seferber ederek mücadeleyi aralıksız sürdüreceklerini vurguladı.