Doktora ‘neden tedavi ettin' dayağı

Adana Ceyhan'da diş hekimi Muhammet Fatih Erkılınç, esnaf komşusu Burak Ç. tarafından ''Husumetli olduğum kişinin diş tedavisini nasıl yaparsın?'' denilerek muştayla dövüldü. Yüzünde şişlik ve yaralar oluşan Erkılınç, saldırgandan şikayetçi oldu.

SONER KAN

Adana Ceyhan'da diş Hekimi Muhammet Fatih Erkılınç, davet üzerine yan komşusu Burak Çağlayan'ın dükkanına gitti. Çağlayan, "Husumetli olduğum kişiye nasıl diş tedavisi yaparsın?" diyerek elindeki muştayla Erkılınç'a saldırdı. Darbeler nedeniyle yüzünde şişlik ve yaralar oluşan doktor, önce tedavi oldu; sonra polise başvurdu.

ŞANS ESERİ YAŞIYORUM

Kendisini gözaltına almaya gelen polisleri fark eden Çağlayan kaçtı. İşyerinde bir tabanca ve pompalı tüfek bulundu. Esnaf komşusunun davetini dostane bir çağrı sandığını belirten doktor Erkılınç, şöyle konuştu: "Her zaman yanıma gelip kahvemi içerdi. Sekreterime yanına uğramamı söylemiş. Muştayla suratıma vurdu. Diğer elinde de maket bıçağı vardı. Kaçmaya çalışırken arkamdan pompalı tüfekle ateş etti. Şans eseri vurulmadım."