Doğum gününde alkollü sürücü faciası

Doğum gününü kutlayan köpek eğitmeni Ceren Ceylan'ın arkadaşlarıyla bindiği araba, dakikalar sonra Azmak Deresi'ne uçtu. Arka koltuktaki Ceylan'la Öykü Kasımoğlu öldü. Sağ kurtulan sürücü M.B., 3.79 promil alkollü çıktı.

ENDER TÜRKKAN

Muğla Marmaris'te Ceren Ceylan, Yat Limanı'ndaki bir restoranda arkadaşlarıyla 23'üncü yaş gününü kutladı. Gençler daha sonra mekândan ayrılarak M.B.'nin (29) otomobiline bindi. Ancak çok geçmeden araç kaldırıma çıktı, sonra da ahşap bariyerleri kırarak Azmak Deresi'ne uçtu. Kazayı fark eden limandaki yunus polis timleri hemen yardıma gitti.

ÖN KOLTUKTAKİLER KURTULDU

Sürücü M.B. ile ön koltukta oturan S.C. adlı erkek, otomobilden kendi imkânlarıyla çıktı. Son yağışlar nedeniyle su seviyesi yükselen deredeki araçta mahsur kalan Ceylan ve Öykü Kasımoğlu (27) için ekipler zamana karşı yarıştı. Çevrede bulunan vatandaş ve polisten oluşan yaklaşık 50 kişi otomobili çıkarmak için seferber oldu. Arka koltukta baygın vaziyette bulunan iki genç kadın çıkarılarak gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ceren Ceylan ve Övgü Kasımoğlu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis tarafından gözaltına alınan sürücü M.B.'nin yapılan doktor kontrolünde 3.79 promil alkollü olduğu tespit edildi. Savcı talimatıyla sürücü M.B. ve S.C. gözaltına alındı.

SON KARE

23'üncü yaş gününü kutlayan Ceren Ceylan, pastasıyla birlikte çektirdiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Bu kareden dakikalar sonra genç kız, dereye uçan araçta yaşamını yitirdi.

Köpek eğitmeni Ceren Ceylan'ın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar yüzlerce beğeni alıyordu.