Doğduğun Ev Kaderindir kimin hikayesi?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bu akşam Tv8 ekranlarına geliyor. Dizi bu akşam dördüncü bölümü ile izleyicilerin beğenisine sunuluyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bu akşam Tv8 ekranlarına geliyor. İzleyiciler, dizinin yayınlandığı gün dizi ile ilgili araştırmalarını sıklaştırıyor. Doğduğun Ev Kaderindir'in gerçek bir yaşam hikayesi olduğunu görenler, kimin hikayesi olduğunu öğrenmek istiyor. İşte Doğduğun Ev Kaderindir ile ilgili merak edilenler..

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 4. BÖLÜM FRAGMANI
  

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR HANGİ KİTAPTAN UYARLANDI?

Demet Özdemir ve İsmail Çelikkol'un başrollerini paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun ‘Camdaki Kız’da da yer alan gerçek hikâyesinden uyarlandı.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR KİMİN HİKAYESİ?

Zeynep, iki farklı hayatı ve ondan beklentileri bambaşka olan anneleri arasında sıkışıp kalmış, genç bir hukuk öğrencisidir. Bir taraftan öz annesinin fedakarlıkları altında ezilirken, diğer taraftan da öbür annesinin onun için kurduğu hayalleri sırtlanmaya çalışır. Yıllardır iki taraf arasındaki dengeleri korumaya çalışırken, Zeynep gerçekte kim ve hangi ailesinin kızı olduğunu sorgulamaya devam eder. Bu, Zeynep’in cevabını bir türlü bulamadığı, yegâne sorudur.