Evinde ölü bulunan Doğan Cüceloğlu'nun düşme sonucu hayatını kaybettiği belirlendi

Psikoloji alanında uzmanlığıyla bilinen Doğan Cüceloğlu'nun Beşiktaş'taki evinde ölü bulunduğu belirtildi.

DHA

DHA'da yer alan habere göre, 83 yaşındaki Doğan Cüceloğlu, Beşiktaş Akatlar'daki evinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis incelemelerde bulundu. Cüceloğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, Beşiktaş'ta yaşadığı dairede ölü bulundu. Bir süre önce anjiyo olan Cüceloğlu'nun ilk belirlemelere göre düşme sonucu öldüğü belirtildi.

83 yaşındaki psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, bir süre önce anjiyo oldu. Edinilen bilgiye göre, Cüceloğlu bugün Beşiktaş Akatlar'daki evinde yürürken ayağının takılması sonucu başının üzerine düştü.

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, saat 14.00 sıralarında, Doğan Cüceloğlu'nun yaşamını yitirdiği bilgisi üzerine Beşiktaş Akatlar Mahallesindeki evinde inceleme yapıldığı kaydedildi.

Yapılan araştırmada, Cüceloğlu'nun evine haftada 2 defa temizlemeye giden M.Ç isimli şahısın binaya geldikten sonra 2 defa zile bastığını, kapıyı açan kimse olmadığını, eve girdiğinde şahsı hareketsiz olarak yerde yatar vaziyette gördüğünü ve daha sonra yetkililere haber verdiğini söylediği belirtilen açıklamada, Cüceloğlu'nun kafa kısmında düşmeye bağlı kanamanın olduğunun anlaşıldığı, konuyla ilgili çalışmaların devam ettiği vurgulandı.