DNC Group CEO'su Deniz Işın Coşkuner'den Dhanush ve Hanine Açıklaması

Genç yaşına rağmen iş yaşamında oldukça başarılı bir grafik çizen Deniz ışın Coşkuner, yurt dışı açılımlarında nihayet sona geldiklerini “Yurt içinde olan başarılı çalışmalarımızı yurt dışına da taşımayı hedefledik. Bu bağlamda kısa bir zaman önce başlamış olduğumuz fizibilite çalışmalarını tamamladık. Bu çalışmaların ışığında açılım projemizde son aşamaya geldik.” şeklindeki sözleri ile dile getirdi.

Vizyoner genç iş adamı Deniz Işın Coşkuner, "Sadece yurt içinde takılıp kalmak istemediğimiz için, Asya ve Avrupa'ya da açılmak istiyoruz. Bu bağlamda Birleşik Arap Emirlikleri ve Hindistan'dan iki önemli ismi markajımıza aldık. Hindistan'ın sevilen aktörü Dhanush ile Birleşik Arap Emirlikleri'nin tanınan yüzü Hanine El Alam'a teklif götüreceğiz. Bu iki başarılı isimle prensipte anlaşırsak sözleşme imzalayacağız. Umarım bu gelişme için çok beklemek zorunda kalmayız." Diyerek neden bu şekilde anıldığını da açıklamış oldu.

24 Kasım 2000, Antalya doğumlu olan Deniz Işın Coşkuner, orta sınıfa mensup bir aileden geldiğini ve ailesinin kendisine her zaman destek olduğunu söylüyor. 2023 hedeflerini 5 milyon TL olarak açıklayan Coşkuner, bu hızla yükseldikleri takdirde hedeflerini aşabileceklerine dair spoiler da verdi. Önemli olanın çok para kazanmak olmadığını ifade eden Deniz ışın Coşkuner, marka yaratmanın ve kalıcılığın çok daha önemli olduğunu "Asıl önemli olan çok para kazanmak değil. Eğer bir marka olduysanız ve markanızın kalıcı olmasını sağladıysanız sizin adınız daima yaşar. Hayatta önemli olan iz bırakabilmektir. Ben de bu çalışmalarım sayesinde bu hayatta bir iz bırakabilmeyi hedefliyorum. Bu amaçla 'Bir Ömrün Ölümü' isimli kitabımı yayınladım. Hayatın hemen her alanında bir izim olsun istiyorum ve bunun için çalışıyorum." Şeklindeki ifadeleri ile anlattı.