Diyarbakır'da bir grup bisikletli 10 Nisan Polis Haftasını kutlamak için pedal çevirdi

Diyarbakır'daki bisiklet topluluklarına yeni katılan Mezopotamya Bisiklet Topluluğu, bir AVM önünde buluşarak Tük bayraklarıyla kentte görev yapan polislerin bayramını kutlamak için kent içinde bisiklet turu attı.

ŞEYHMUS ÇAKAN

Diyarbakır'da Mezopotamya Bisiklet Topluluğu, görev yapan polislerin bayramını kutlamak için kent içinde bisiklet turu attı. Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın anıtını da ziyaret eden bisiklet topluluğuna vatandaşlarda alkışla destek verdi.

Topluluk adına konuşan Cüneyt Zengin, "Bugün her türlü zorlu şartlarda mesai mefhumu gözetmek için görev yapan, vatan için şehit ve gazi olmayı bir ülkü sayan polislerimizin bayramını kutlama amaçlı pedal çevirdik. Şehit Emniyet Müdürümüzün gözü arkada kalmasın. Onun bıraktığı idealleri devam ettiren bir yönetim şu anda mevcut. Emniyet teşkilatında yer alan tüm personelin polis bayramını kutluyoruz" dedi.

Konuşmalarının ardından bayraklarla pedallamaya devam eden Mezopotamya Bisiklet Topluluğu, tarihi keçi burcuna giderek Polis Bayrağı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.