CHP'li belediye yardımı engelledi... Diyanet Vakfı görevlilerini çadıra almadılar

Hatay İskenderun'da depremzede çocuklara destek olmak için gelen Diyanet Vakfı görevlileri, CHP'li Beylikdüzü Belediyesi ile bölgeye geldiklerini ve gönüllü öğretmen olduklarını iddia eden kişiler tarafından engellenerek çadıra alınmadı. Çocuklara çikolata dağıtılmasına dahi müsaade etmeyen kişiler, Türkiye Diyanet Vakfı yetkililerini adeta bölgeden kovdu. Sosyal medyaya yansıyan görüntüler kullanıcılar tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

Kahramanmaraş'taki depremlerde büyük yıkıma maruz kalan İskenderun'daki afetzede çocuklara destek olmak amacıyla gelen Türkiye Diyanet Vakfı görevlileri, CHP'li Beylikdüzü Belediyesiyle bölgeye geldiklerini ve gönüllü öğretmen olduklarını iddia eden kişilerce engellendi.

Çocuklarla ilgilenilmesini ve çikolata dağıtılmasına dahi müsaade etmeyen bu kişiler, Türkiye Diyanet Vakfı yetkililerini adeta bölgeden kovdu. Sosyal medyaya yansıyan görüntüler herkes tarafından büyük tepki topladı.

YARDIMA ENGEL OLDULAR

Diyanet Vakfı görevlileri Beylikdüzü Belediyesi ile iş yaptıklarını ifade eden ve çadırlara girmelerine engel olan bu kişilere "Devletimizin çatısı altındasınız. Devlet memurları olarak biz de buradayız" diyerek tepki gösterdi.