Dilara Bozan kimdir, kaç yaşında? Dilara Bozan nereli, boyu ve kilosu kaç?

Dilara Bozan, Türkiye saati ile 13:30'da rakibi Mo Lau'yla bronz madalya maçına çıkıyor. Bu yıl olimpiyatlara ilk kez dahil edilen müsabakalar sürüyor. Peki, Dilara Bozan kimdir, kaç yaşında? Dilara Bozan nereli, boyu ve kilosu kaç? İşte milli sporcumuz hakkında tüm merak edilenler...

Dilara Bozan hakkında araştırmalar yapılıyor. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede yarışan milli sporcumuz bronz madalya maçına çıkmaya hak kazandı. Bozan, Türkiye'yi birçok kez yarışmalarda temsil etmiştir. Dilara Bozan kimdir, kaç yaşında? Dilara Bozan nereli, boyu ve kilosu kaç?

DİLARA BOZAN KİMDİR?

Dilara Bozan, 15 Ocak 1997 yılında dünyaya gelmiştir. 1.72 boyunda 59 kilodur.

Dilara Bozan profesyonel karate sporcusudur. Bozan, Türkiye'yi uluslararası müsabakalarda temsil etmektedir.

2015 Avrupa Oyunları, Bronz

2019 Karate 1 - Seri A, Bronz

2019 Avrupa Şampiyonası, Bronz

2019 Karate 1 - Premier Lig, Bronz

2019 Avrupa Oyunları, Bronz

2020 Karate 1 - Seri A, Gümüş

DİLARA BOZAN MAÇ

Olimpiyata ilk kez dahil edilen karatede ilk müsabakalar başladı. Kata branşında Dilara Bozan, B Grubu'nda ilk 3'te yer alarak adını bir üst tura yazdırdı.

Bir üst turda Japonya'dan Kiyou Shimuzu ve İtalyan Viviana Bottaro'nun arkasında kalan Dilara, finale çıkma hakkını kaybetti.

Dilara Bozan, TSİ 13.30'da bronz madalya maçında Hong Kong'tan Mo Lau'yla karşılaşacak. Bu müsabakayı kazanan sporcu, olimpiyat tarihinin karatedeki ilk madalyasına da sahip olacak.

2020 Karate 1 - Premier Lig, Bronz