Dicle nehrinde boğulan 10 yaşındaki çocuk için ekipler seferber

Diyarbakır Dicle Nehri'ne girdikten sonra bir daha çıkamayan 10 yaşındaki Amed Donat'ın cesedinin bulunması için ekipler seferber oldu.

Diyarbakır/Aksam

ŞEYHMUS ÇAKAN

Diyarbakır Büyükşehir Belediye İtfaiye Su Altı Arama Kurtarma, Jak, Afad ve Elazığ Polis Arama Kurtarma Su Altı Arama Kurtarma ekipleri canla başla çalışmalarını sürdürüyor. Koordine içinde çalışan ekipler, nehrin her noktasına bakıyor.

Sur ilçesindeki Hevsel Bahçeleri'nden geçen Dicle Nehri'nde, dün saat 19.00 sıralarında bir çocuğun boğulma ihbarı üzerine Diyarbakır Büyükşehir Belediye İtfaiye Su Altı Arama Kurtarma, Jak, Afad ve Elazığ Polis Arama Kurtarma Su Altı Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler nehirde kaybolduğu belirlenen Amed Donat için su altında ve yüzeyinde arama çalışması başlattı. Sabaha kadar aralıksız süren çalışmalardan sonuç alınamadı.

Sabah saatlerinde tekrar aramaya başlayan ekiplere polis helikopteri havadan destek veriyor. Nehrin her noktasını karış karış arayan ekipler, Donat'a ulaşmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.