İkranur'un acılı annesi konuştu: Kızımın mezarına gidip ona 'katilin bulundu' diyeceğim

Giresun'un 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili 14 yaşındaki amcası S.T. ve halası 22 yaşındaki Ayşe Tirsi'nin tutuklanmasına yönelik konuşan küçük kızın acılı annesi, ''Kızımın katilinin ailemizden biri çıkması bizi çok yaraladı. Kızımın mezarına gidip ona 'katilin bulundu' diyeceğim'' şeklinde konuştu.

İkranur'un annesi Nazlı Tirsi, kızlarının katili ortaya çıktıktan sonra katilin aile içinden çıkmasıyla birlikte şok yaşadığını belirterek, " Gözaltı ve tutuklamaları Müge Anlı'nın programında duyduk. Eşimle birlikte çok şaşırdık." dedi.

Sabah'ın haberine göre İkranur'un annesi Nazlı Tirsi, Katilin bulunması yüreğimize su serpti ,fakat katilin içimizden birisi çıkması ise bizi çok yaraladı. Savcılığa gideceğiz ve olayı tam olarak öğreneceğiz. Kızımın mezarına gidince ona 'kızım katilin bulundu gözümüz aydın' diyeceğim." dedi.

"ARALARINDA KISKANLIK VARDI"

Onu çok özledim. Amca ile yeğeni İkranur arasında bir kıskançlık vardı. Ama bu kadar ileri gidebileceğini hiç düşünmedik. Bu kadar nefesi kesilip ölecek kadar insan boğmak kolay değil" dedi.

Onu çok özlediğini belirten acılı anne, "Amca ile yeğeni İkranur arasında bir kıskançlık vardı. Ama bu kadar ileri gidebileceğini hiç düşünmedik. Bu kadar nefesi kesilip ölecek kadar insan boğmak kolay değil" ifadesinde bulundu..

KIZ KARDEŞİMDEN BEKLERDİM, ERKEK KARDEŞİMDEN DEĞİL

Baba Serdar Tirsi de, "Ben kız kardeşim Ayşe'den bekliyordum böyle bir şey ama erkek kardeşim S.T.'den beklemiyordum. S,T. belki tanık olmuştur diye düşünüyordum.

S,T.'ye daha önce de sormuştum. Bir şey biliyor musun, gördün de bir şey, seni tehdit ettiler de susuyor musun, korkma diye. Ama hiçbir şey söylemedi" diye konuştu.