Depremzede çocuklara Bakan morali

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kahramanmaraş merkezli depremlerde ebeveynlerini kaybeden çocuklarla Hatay'da lunaparka gitti, çocukların eğlencesine ortak oldu.

DHA

Hatay programı kapsamında Kahramanmaraş merkezli depremlerde ebeveynlerini kaybeden Hataylı çocuklarla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş bir araya geldi. Bakan Göktaş, çocukların isteği üzerine onlarla lunaparka gitti. Aralarında devlet korumasında olanların da bulunduğu çocuklarla çarpışan araba, dönme dolap gibi oyuncaklara binen Göktaş, onların geçirdiği keyifli dakikalara eşlik etti. Hatay'da bir araya geldiği çocuklarla daha önce de Beşiktaş-Atakaş Hatayspor maçını Tüpraş Stadı'nda birlikte izlediklerini hatırlatan Göktaş, "İlk defa uçağa binen, ilk defa İstanbul'a giden çocuklarımızla orada da güzel vakit geçirmiştik, onların neşelerine ortak olmak bizleri ayrıca mutlu etti" dedi.

'KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Aydınlık yüzlerine bakarak heyecanlandığımız çocuklarımız yarınların güçlü Türkiye'sini tesis edecek en zengin cevherimizdir" sözünü hatırlatan Göktaş, "Bu inançla, çocuklarımızı geleceğe en güzel şekilde hazırlayacak çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.