Depremden kaçan adamın evini kiraya verdiler

Adana Çukurova'daki bir apartmanın 8. katında oturan Ozan Hansoylu (51), 6 Şubat'taki depremlerin ardından korkup İstanbul'a gitti.

SONER KAN

Adana Çukurova'daki bir apartmanın 8. katında oturan Ozan Hansoylu (51), 6 Şubat'taki depremlerin ardından korkup İstanbul'a gitti. 15 Mart'ta Adana'ya dönen Hansoylu, evinin kapısını anahtarla bir türlü açamadı. Çilingir yardımıyla içeri giren adam, kendi eşyalarının çıkarıldığı eve başkasının taşındığını gördü. İçerdeki kişiye evin kendisine ait olduğunu anlatan Hansoylu, dairesinin emlakçı İ.A. tarafından yıllık 60 bin liraya kiraya verildiğini öğrendi.

KİLİDİ 3 KEZ DEĞİŞTİRDİLER

Kaçak kiracıyı çıkarttıran ev sahibi, İ.A. hakkında da polise şikayette bulundu. Kullanacak eşyası olmadığı için binadan ayrılan adam, kapı kilitlerinin iki kez daha değiştirilmesi üzerine soluğu bu kez savcılıkta aldı. Şüpheli emlakçı gözaltına alındı.

EŞYALARIM DA ALTINLARIM DA ORTADA YOK!

Kendi evine kapı kilidini 3 kez değiştirip girmek zorunda kalan Ozan Hansoylu "Eşyalarım ve 210 gram altınım yok. Bu adamlar şehrin merkezinde böyle bir şeyi ne nasıl yapıyor?" diyerek isyan etti.