Deprem sonrası peş peşe açıklamalar! 4 ilde eğitime ara verildi

Düzce'de meydana gelen 5.9'luk depremin ardından eğitime deprem arası verildi. Peki hangi illerde okullar tatil edildi? İşte ayrıntılar...

Sabah saatlerinde 5.9 şiddetinde Düzce'de yaşanan deprem çevre illerden de hissedildi. Bundan dolayı birçok ilde okullar tatil edildi. Peki hangi illerde okullar tatil? İşte detaylar...

DÜZCE'DE BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Düzce Valisi Cevdet Atay yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Değerli hemşerilerimiz,

İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim - öğretime ara verilmiştir.

Hepimize çok geçmiş olsun.

SAKARYA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Düzce Gölyaka'da meydana gelen deprem nedeniyle kentte eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı.

Kaldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Değerli hemşerilerimiz, Düzce'de meydana gelen ve ilimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim-öğretime 23 Kasım 2022 tarihinde 1 gün ara verilmiştir. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun."

Vali Kaldırım, AA muhabirine, saha araştırmalarına göre şu an kent genelinde hasar bulunmadığını, herhangi bir yaralanmanın söz konusu olmadığını bildirdi.

BOLU VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ!

Düzce Gölyaka merkezli ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim-öğretime ara verilmiştir. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

ZONGULDAK'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Deprem nedeniyle Kdz. Ereğli'de eğitime bir gün ara verildi!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde merkez üssü Düzce Gölyaka olan 5.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildi.

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı merkez üssü Düzce Gölyaka olan 5.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı. Kdz. Ereğli Kaymakamlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi "Merkez üssü Düzce İli Gölyaka ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilçemiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim - öğretime ara verilmiştir."

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildiği duyuruldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, yaptığı açıklamada, Düzce'de meydana gelen deprem nedeniyle ilçede tedbiren tüm okullarda eğitime bir gün ara verildiğini belirtti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde de eğitime bugün ara verilmişti.