Denizli'deki orman yangın kontrol altına alındı!

Geçtiğimiz gün Denizli'nin Babadağ ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıkmıştı. Yangını kontrol altına alma çalışmaları dün öğle saatlerinden bu yana sürdü. Bakan Yumaklı yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

AA

Denizli'nin Babadağ ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ediyordu. Yangın kontrol altına alındı.

Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ve çevre illerden gelen ekiplerin, Mollaahmet, Yeniköy ve Kelleci mahalleleri yakınlarda süren yangına karşı mücadelesi sonuç verdi.

Yangını kontrol altına alma çalışmalarına Büyükşehir ve ilçelerin itfaiye ekipleri ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarının gönüllüleri ve vatandaşlar da destek verdi.

Dün akşam havanın kararmasının ardından ara verilen havadan müdahale, günün ağarmasıyla yeniden başladı. Müdahale sonucu yangın kontrol altına alındı.

BAKAN YUMAKLI: YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Denizli Babadağ'da dün başlayan orman yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

Bakan Yumaklı sosyal medya platformu üzerinden yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Denizli Babadağ'da dün başlayan orman yangını ekiplerimizin havadan ve karadan etkin müdahalesi sonucunda kontrol altına alındı.

Soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Geçmiş olsun Denizli.