Demirtaş'a özgürlük vadetmişti... Kılıçdaroğlu'na Düzce'de terör tepkisi

Seçimi kazanması halinde terörden tutuklu Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılacağının sözünü veren 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Düzce mitinginde asılan bir pankart gündem oldu. Diğer taraftan Kılıçdaroğlu'nun mitingine katılımın oldukça az olması dikkatlerden kaçmadı.

Yaptığı çağrı ile 6-8 Ekim olaylarında 37 kişinin ölümüne neden olan ve fail olarak terörden tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'a özgürlük vadeden Kemal Kılıçdaroğlu'na Düzce'de tepki gösterildi.

7'li koalisyonun adayı Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaptığı alanın karşısına Demirtaş'a yönelik vaatlerine tepki olarak pankart asıldı.

Miting alanına asılan pankartta şu ifadeler yer aldı:

"Söylesene bu meydanda! Düzceli çocuklarımızı şehit eden HDPKK'nın eş başkanı Selahattin Demirtaş'ı ben iktidara gelirsem serbest bırakacağım diye."

MİTİNG ALANI DA BOŞ KALDI

Terör örgütü PKK elebaşlarının destek açıklamaları yaptığı 7'li koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu miting alanlarında yeterli kalabalığı toplayamıyor.

Düzce'de vatandaşları hitap eden Kılıçdaroğlu'na verilen pankart tepkisinin yanında mitingine de 4-5 bin civarında az bir grup katıldı.