DEM'in SİHA korkusu

Mehmetçik'in, PKK'yı vurmasından rahatsız olan DEM'in Eş Başkanı, Türkiye'nin de içinde olduğu 4 ülkeye ‘sözde Kürdistan' çağrısı yaptı, SİHA'lara yatırım yapılmamasını istedi.

İHA ve SİHA'lar teröristlerin korkulu rüyası olmayı sürdürüyor. Yurt içi ve yurt dışında birçok başarılı operasyonda güvenlik güçlerinin eli ayağı olan İHA ve SİHA'lar DEM Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları'nı da rahatsız etti. DEM Parti'nin Diyarbakır İl Kongresi'nde konuşan Hatimoğulları, adeta operasyonlara yönelik nefretini dile getirdi. Hatimoğulları, "Biz buradan bir kez daha çağrımızı yineliyoruz. İHA'lara SİHA'lara artık yatırım yapmayın. Gelin Kürt sorununu barışçıl ve demokratik yöntemlerle çözelim'' dedi.

SARI TORBALARDAN BIKMIŞ!

Türkiye, Suriye, Irak ve İran topraklarından sözde Kürdistan olarak bahsederek büyük tepki çeken Hatimoğulları şunları söyledi: "Kürt sorununu 4 parçada çözelim. Bu modeli İran'a, Irak'a, Suriye'ye de sunalım diyoruz. Bize nasıl karşılık veriyorlar, genel merkezimize sarı torba koyarak cevap veriyorlar." Hatimoğulları, PKK elebaşı Abdullah Öcalan için de özgürlük istemişti.