DEM Partili vekilden TSK'ya alçak iftira... İşgalci İsrail ordusu ile bir tuttu

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları Oruç, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) yönelik alçak iftiralarda bulunarak Türkiye ile işgalci İsrail'in aynı olduğunu savundu.

Terör sevici DEM Parti'nin Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları Oruç, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada TSK'ya yönelik küstah iftiralarda bulundu.

Terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen sınır ötesi operasyonlardan duyduğu rahatsızlığı ifade eden Oruç, TSK'nın hastaneleri bombalayarak sivilleri öldürdüğü yönünde skandal açıklamalarda bulundu.

TERÖRÜN BELİNİ KIRAN İHA VE SİHA'LARA KARŞI HAZIMSIZLIK

Terör örgütü PKK'ya yurtiçinde ve sınır ötesinde büyük darbeler vuran yerli üretim İHA ve SİHA'lara karşı hazımsızlığı dikkat çeken DEM Partili Tülay Hatimoğulları Oruç, "Kuzey ve Doğu Suriye'de her yer paramparça ediliyor. İHA'larla SİHA'larla suikastlar düzenleniyor, bunu kabul etmiyoruz." dedi.

İŞGALCİ İSRAİL İLE TÜRKİYE'Yİ BİR TUTTU

DEM Partili Oruç, Gazze'de dünyanın gözü önünde binlerce sivili soykırıma tabi tutan işgalci İsrail'i Türkiye ile bir tutarak, "İsrail'in zalimliğini anlatarak kendi zulmünü örteceğini zannediyorlar." diye konuştu.